Starity

19 celeb, aki megbánta, hogy kés alá feküdt

2020. május 21. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Sajnos a plasztikai műtétek már csak olyanok, hogy ha valaki egyszer aláveti magát a beavatkozásnak, onnantól kezdve nincs visszaút. Cikkünkben most összeszedtünk néhány olyan hírességet, aki maga mondta el, hogy így utólag mennyire megbánta korábban hozott döntését.

hirdetés

Nicole Kidman

A színésznő nagy híve volt a botoxnak egy időben, ám később megbánta, hogy egyáltalán belevágott. 2013-ban így nyilatkozott érzéseiről:

Nem akarok több műtétet. Sajnos kipróbáltam a botoxot, de már nem járok kezelésekre, így végre képes vagyok ismét mozgatni az arcomat.

Courteney Cox

A Jóbarátok sztárja sem spórolt, ha szépészeti beavatkozásokról volt szó, egy pár éve azonban leállt a kezelések igénybe vételével és sokkal jobban is érzi magát nélkülük.

Búcsút mondtam a töltőanyagoknak. Sokkal jobban érzem magam, mert végre önmagamnak nézek ki. Most sokkal inkább úgy festek, mint az a személy, aki a beavatkozások előtt voltam, legalábbis remélem

– nyilatkozta 2017-ben, a New Beautynak.

Jamie Lee Curtis

A filmsztár több, különböző műtéten átesett (zsírleszívás, botox, stb.), de bevallása szerint egyik sem hozta meg a várt eredményt számára.

Végigcsináltam mindent. Volt egy kis plasztikai műtétem. Volt egy kis zsírleszívásom. Volt egy kis botox. És tudod mit? Egyik sem működött. Egyik sem!

– mesélte a színésznő, aki bevallotta, tíz évvel ezelőtt volt egy olyan beavatkozása, melynek keretein belül a szeme alatti táskákat tüntették el mesterséges úton és a műtét után kicsit meg volt duzzadva az a rész, ahol orvosa dolgozott rajta. Az akkor általa forgatott film egyik cameramanje közölte vele, amíg így néz ki, nem forgat vele.

Kourtney Kardashian

A háromgyermekes tévésztár még évekkel ezelőtt csináltatta meg a melleit, ezt a döntését azonban a mai napig bánja és fontolja, hogy kiveteti implantátumait.

Megcsináltattam a melleimet, de ha visszamehetnék az időben, nem tenném. Sokkal jobban néztem ki előtte

– vallotta Kourtney.

Gwyneth Paltrow

A Vasember-filmek 47 éves sztárja már régóta hangoztatja, mennyire bánja, hogy botoxolni kezdett – ráadásul elég fiatalon.

Félnék kés alá feküdni, de kérdezz erről akkor, amikor már elmúltam 50. Az azonban biztos, hogy nem botoxoltatnék újra. Őrülten néztem ki tőle. Úgy festettem, mint Joan Rivers

– magyarázta elborzadva a Harper's Bazaarnak 2013-ban.

Kim Kardashian

A reality-sztár éppen 10 évvel ezelőtt, 29 éves korában mesélt saját műsorában arról, hogy véleménye szerint rossz ötlet volt botox segítségére bízni fiatalságát.

Nem vagyok a botox ellen, és sosem ítélkeznék senki felett azért, mert bármilyen beavatkozásnak alávetette magát, de úgy hiszem, amíg az ember fiatal, addig más módja is van a bőr karban tartásának... Ami engem illet, a botox szükségtelen volt számomra abban a korban

– írta egy blogbejegyzésben.

Cameron Diaz

A szőke szépség is úgy érzi, nem igazán állt neki jól, amikor botoxszal próbálta fiatalon tartani az arcbőrét.

Kipróbáltam a botoxot, de olyan furcsára alakította az arcomat, hogy azt mondtam, Nem, nem akarok ilyen lenni!. Inkább nézem, ahogy öregszik az arcom, mint hogy egy olyan arcot bámuljak, ami nem az enyém

– vallotta az Entertainment Weeklynek 2014-ben.

Kylie Jenner

Talán csak a Jóisten a megmondhatója, hogy fiatal kora ellenére hány beavatkozáson esett át Kylie, és ha valamit visszacsinálna, akkor az az ajakfeltöltése.

Határozottan állíthatom, hogy eljutottam arra a pontra, amikor túllőttem a célon az ajkaim méretét illetően. Olyan izgatott voltam, úgy éreztem, még többre van szükségem, aztán rám szóltak, hogy jobb lenne leállnom. Visszamentem, hogy rendbehozzák. Őrült egy procedúra volt

– mesélte az Allure-nak 2017-ben.

Gisele Bündchen

A modell Lessons: My Path to a Meaningful Life című memoárjában írt arról, hogy szíve szerint ma már nem műttetné meg melleit, mely operáció alá akkor vetette magát, miután már nem szoptatta gyermekeit.

Amikor felébredtem az altatásból, azvolt az első gondolatom, hogy Mit tettem?. Úgy éreztem, olyan testben élek, amit fel sem ismerek. A műtét utáni első évben állandóan bő ruhákat viseltem, mert borzasztó kényelmetlenül éreztem magam a bőrömben.

Khloe Kardashian

Khloe az arcfeltöltését utálja a legjobban, ennek pedig hangot is adott egy 2016-os interjúban:

Az arcfeltöltés nem vált be nálam. Őrülten festettem, és úgy gondolom, még mindig láthatóak a hatásai.

Cher

A 74. születésnapját a minap ünneplő énekesnő úgy véli, mellplasztikáját totálisan elrontották az orvosai.

Megcsináltattam a melleimet, de az operációk valóságos rémálommal értek fel. Ráadásul a melleim minden lehetséges módon el lettek rontva. Ha lehet, még rosszabbul néznek ki, mint előtte

– nyílt meg a People-nek.

Jessica Simpson

A színész-énekesnő nem rejti véka alá, mennyire rossz döntésnek tartja, hogy feltölttette az ajkait.

A töltőanyag olyan négy hónap alatt ment ki. Mostanra visszatértek az ajkaim a rendes formájukba. Hála Istennek! Nagyon bénán néztem ki, utáltam!

Pamela Anderson

A Baywatch sztárja évtizedekkel ezelőtt nagyobbíttatta meg a melleit, de nem sokkal később meg is bánta a döntését, 1999-ben pedig kivetette az implantátumokat.

Régóta vágytam arra, hogy kivetessem az implantátumokat és nagyon boldog vagyok, hogy meghoztam ezt a döntést

– lelkesedett a színésznő.

Heather Morris

A színésznő Pamelához hasonlóan szintén megszabadult a korábban beültetett implantátumoktól.

A mellnagyobbítás olyasvalami, amire nagyon vágytam fiatalon, ma már azonban egyáltalán nem. Nagyon nehéz volt aktívan mozogni velük, mert folyton fájt a mellkasom. Sokszor fájt, én pedig nem élveztem, hogy folyton fájdalomban kellett élnem, így az implantátumoknak mennie kellett!

Dana Delany

A Született feleségek színésznője 2010-ben, a Prevention magazinnak mesélt saját tapasztalatairól és mindenkit óva intett a beavatkozásoktól.

A bőrgyógyászom töltőanyagot fecskendezett a homlokomba, eltalált egy eret, aminek következtében vérömleny keletkezett. Az az ideg azóta teljesen elhalt, ami ráadásul érintett egy eret a jobb szemem fölött, így az a szemem kicsit lankadt azóta. Nekem sokkal jobban feltűnik, mint másnak. Ezelőtt szimmetrikus volt az arcom, ma már nem az.

Jennifer Grey

A Dirty Dancingben játszott szerepével ismertté vált színésznőnek a védjegye, a szexepile volt különleges orra, ő azonban utálta a formáját, így 1989-ben kés alá feküdt – mai fejjel már nem tenné.

Úgy mentem be a műtőbe, mint egy híresség, és ismeretlen senkiként jöttem ki onnan. Pokoli műtét volt. Már mindig az az egyszer híres volt színésznő leszek, akit senki nem ismer fel az orrműtéte miatt

– sopánkodott a filmsztár.

Farrah Abraham

Amint a műtétet végző orvos megérintette az ajkamat azzal a dermesztő dologgal, rögtön kijött rajtam az allergiás reakció. Csak feküdtem ott, és láttam, ahogy az ajkaim dagadnak, dagadnak. Már annak is örülhetek, hogy egyáltalán még élek

– nyilatkozta a The Doctors című tévéshow-ban.

Tori Spelling

A húszas éveim elején csináltattam meg a melleimet, de ha tudtam volna, hogy a beavatkozás hatással lehet majd az anyatejem minőségére, sosem feküdtem volna kés alá

– mesélte kissé lemondóan a színésznő a Good Morning America egyik adásában.

Denise Richards

A szőke szépség 2009-ben, Howard Sternnek árulta el, milyen ostoba döntést hozott tinédzserévei végén...

19 éves voltam, a lakótársam pedig a magáénak tudhatta a világ legszuperebb melleit, ehhez pedig csak kés alá kellett feküdnie. Ami engem illet, én az az elöl deszka, hátul léc típusú lány voltam, és azt gondoltam, Ejha, csak perkálni kell értük!, így megcsináltattam a melleimet én is... Túlságosan nagyoknak találom őket a testemhez képest.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek