Starity

Kiderültek a véres részletek! Egy gyermek is érintett volt Hagen Mills halálos kimenetelű ámokfutásában

2020. május 24. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

A 29 éves színész áldozatának édesanyja szólalt meg a történtekkel kapcsolatban.

hirdetés

Négy nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy Hagen Mills nemrég rálőtt egy nőre, majd végzett önmagával. Mostanra kiderült, hogy az áldozataként szolgáló hölgy exbarátnője, Erica Price volt, aki csodával határos módon túlélte a férfi által leadott két lövést – jelenleg is kezelik, állapota stabil, orvosa szerint fel fog épülni. A történtekről Price édesanyja, Tammy Green-Price nyilatkozott a Daily Mailnek, aki maga is jelent volt a tragédiánál.

A megrendült édesanya elmondása szerint a pár négyéves kislányára, Milára vigyázott, amikor Hagen betört a kentucky-i házba, ragasztószalaggal megkötözte Tammyt és várt. Amikor Erica hazatért, könyörögni kezdett a nőnek, hogy fogadja őt vissza, majd kétszer is rálőtt.

Erica el akart bújni egy sarokban, de összeesett. Mindenütt vér volt. Azt gondoltam, én leszek a következő. A kicsi [Mila] mögöttem volt, és csak arra tudtam gondolni, hogy valahogy fedezzem őt. Sikerült úgy alakítanom, hogy eldőljön a kanapén, aztán becsuktam a szemeimet és vártam a halált. Hallottam, ahogy elsül a fegyver, Hagen teste pedig a földre zuhan, és amikor kinyitottam a szemeimet, akkor realizálódott bennem, hogy életben vagyok

– elevenítette fel a megrázó részleteket Tammy, aki a történteket követően értesítette a rendőrséget, lányát pedig kórházba szállították.

Véleményem szerint Hagen azt hitte, Erica meghalt, amikor a földre zuhant, ezért végzett magával is. Ez a férfi nyilvánvalóan egy problémás lélek volt. Ecsetelhetném, milyen rémes személyiség rejtőzött benne, de nincs értelme. Az egyetlen, ami fontos, hogy a lányom fel fog épülni. Az állapota stabil, de el van különítve a többi betegtől a COVID miatt. Csodálatos ember, odaadó lélek, aki soha nem ártott senkinek.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek