Starity

Babát vár a Victoria's Secret angyal Romee Strijd, megható történetet mesélt el

2020. május 29. 13:01   |   Szerző: Four

Rögös út vezetett a családalapításhoz a modellnél, de boldogan jelentette be, kisbabája fog születni.

hirdetés

Megható videót posztolt Romee Strijd, a Victoria's Secret fehérneműmárka egyik angyala. A modell barátjával, Laurens van Leeuwennel ült kamera elé, és elmesélte, egyáltalán nem volt egyszerű folyamat, hogy családot alapíthassanak. 

Romee elárulta, két éve policisztás petefészek szindrómával (PCOS) diagnosztizálták, emiatt pedig sokkal nehezebb volt a természetes módon való teherbe esés. Strijd hozzátette, esetében az életmódja nagyban hozzátett ehhez az állapothoz: az állandó utazás, szigorú diéta és folyamatos edzés miatt elmondása szerint a teste "örökös stresszben volt". 

Összezuhant a világom, mert a legnagyobb álmom mindig is az volt, hogy családot alapítsak Laurensszel.

- mondta könnyezve a videóban.

Végül úgy döntöttek barátjával, hogy harmonikusabb életmódot választanak és hazaköltöznek Amszterdamba.  

Ekkor kezdtem el kutatni a PCOS természetes gyógymódjait, és rájöttem, hogy sokkal kevésbé intenzív edzéseket kéne csinálnom, nem kéne visszafognom magam az étrendemben, elnézőbbnek kellene lennem magammal és szünetet tartanom, ha épp szükségem van rá. Ezenkívül kipróbáltam a természetes étrendkiegészítőket, az akupunktúrát és vettünk egy házat Hollandiában, hogy többet lehessünk a családdal. 

- tette közzé Instagramon. Romee ezek után végül szerencsésen teherbe esett, és most már nagyon várják barátjával a pici érkezését. A modell egyúttal üzenetet is küldött azoknak a nőknek, akik szintén ugyanilyen cipőben járnak:

A nőknek, akik megpróbálnak teherbe esni: higgyetek magatokban, legyetek kedvesek magatokkal és a testetekkel, és ne hagyjátok, hogy a rossz gondolatok túlságosan rátok telepedjenek!

- írta.

via Harper's Bazaar

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek