Starity

Női szoknyák – a közelgő nyár divatslágere a midi!

2020. június 03. 14:02   |   

Elegánsak, minden korosztály számára tökéletes viselet nyújtanak, és körülbelül a vádli közepéig érnek – így jellemezhetjük a midi szoknyákat, melyek népszerűség tekintetében ebben a szezonban újra reneszánszukat „élik”. Ebben az útmutatóban leírjuk, hogyan viselik leggyakrabban ezt a fajtát a trendszetterek, valamint bemutatunk néhány öltözéket a hűvösebb és a melegebb napokra is. Mindenképp olvasd végig tanácsadásunkat.

hirdetés

bonprix.hu

Női szoknyák – nézd meg, mit szeretnek a trendszetterek

Az utobbi időben a divat világában egyre inkább az élmezőnybe emelkedtek a pliszé szoknyák, a midi fazonúak vízesésszerű fodrokkal, illetve a gombokkal díszített modellek. A trendszetterek sokféle módon hordják őket, hisz minden évszakra kiváló viseletet nyújtanak! Különösen nagy népszerűségnek örvendenek a lenge, vékony anyagú sifon modellek, melyek remekül festenek egy vastagabb pulóverrel és egy motoros dzsekivel is. Ez az öltözék most a nagy kedvenc a hírességek körében – lenge midiszoknya, velúrcsizmák, vastag, oversize pulóver, mindez kiegészítve egy motoros kabáttal - megkérdőjelezhetetlen divatsláger, mely még egy jó ideig bizotsan a toppon marad. Ez az öltözék viselhető tavasszal és a hűvösebb nyári napokon. Érdemes itt megemlíteni azokat az elragadó midiszoknyákat, melyek felületét tüll borítja – egyfelől a balettáncosok viseletét idézik fel, másrészről az elegáns, bálokra való öltözékeket. Nem áll tehát az útjában semmi annak, hogy a tüll az utcai viseletben is megjelenjen! Annak ellenére, hogy nagyon elegáns, mégis a midi tüllszoknya rendkívül jól mutat fehér pólóval és tornacipővel párosítva – ezt a fajta összeállítást gyakran láthatjuk az úgynevezett streatwer slílus képviselőinél.

Ajánló

A midi szoknya nagyon jól mutat vastag övvel kiegészítve a csípőn – ez a megoldás optikailag nyújtja a lábakat.

Az aszimetrikus szabású midi szoknyák is rendkívül népszerűek. Az utóbbi időben különösen azok váltak divatossá, melyeknek a hátsó része hosszab, míg elöl rövidebbek. Ez a szoknya nagyon jól mutat római típusú szandállal, vagy bokapántos magassarkú cipővel. A hölgyek számára, akik egyenesen a 60-as évek világába szeretnének visszaröppenni, tökéletes választás a lefeé bővülő trapéz szabású szoknya – természetesen midi fazonban. Érdemes olyan modelleket is keresni, melyeknek magasított a derekuk – elég csak betűrni az elegáns, álló galléros iget a szoknyába, vagy egy puffos ujjú modellt, és már el is készült a Audrey Hepburn által inspirált öltözék!

bonprix.hu

Midi szoknya – uralkodó minták

Az utóbbi időben a legdivatosabbak a virágmintás szoknyák – az egészen apró mintáktól kezdve a nagy, élénk színű virágokig, melyek magukra vonzzák a tekintetet. Választhatunk classzikus mintákkal díszített modelleket is, mint a paisley, a divatos babos, vagy az utóbbi időben igen népszerűvé vált azték mintás darabokat. Olyan mintát válassz, mely passzoni fog a saját stílusodhoz – a legfontosabb, hogy a kiválasztott öltözékben jól érezd magad. A minimalista stílus hívei választhatnak maguknak egyszerű szoknyát – mindenféle díszítés, vagy minta nélkül, s az öltözéket gazdagíthatják ékszerekkel – például gyöngysorral vagy színes lánccal.

Nézd meg a bonprix.hu oldalán a midi szoknyák széles választékát illetve a többi szoknyát is. A kínálat sokféleségének köszönhetően biztosan találsz madadnak valamit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

divat nyár szoknya
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek