Starity

Új szerepet kapott Kristen Stewart: ő lesz Diana hercegnő

2020. június 17. 21:09   |   Szerző: Four

A tragikus sorsú Diana Spencer életéről szóló filmben kapott főszerepet a színésznő.

hirdetés

Igazán meglepő választásnak tűnhet Kristen Stewart a sokak által szívek királynőjének is nevezett Lady Diana Spencerként. A Deadline értesülései szerint azonban Pablo Larraín új filmjében, amely a Spencer címet kapta, Stewart fogja alakítani Harry és Vilmos herceg édesanyját. 

Az életrajzi jellegű film azt az időszakot dolgozza fel majd, amikor Diana úgy döntött, el akar válni Károly hercegtől, és lemondott arról, hogy valaha is királyné legyen. 

Általában jön a herceg, megtalálja a hercegnőt, megkéri, hogy legyen a felesége, akiből idővel királyné lesz. Amikor valaki úgy dönt, hogy nem akar királyné lenni és azt mondja, inkább lennék önmagam, az egy nagy-nagy döntés, egy fordított tündérmese. Mindig lenyűgözött ez, és azt gondoltam, biztosan nagyon nehéz lehetett megtenni. Ez lesz a szíve a filmnek. 

- nyilatkozta Larraín. 

A rendező egyébként nem először dolgozza fel tragikus sorsú híres feleségek történetét: a 2017-ben megjelent Jackie című film is hozzá köthető, amely Jackie Kennedy sorsát mutatja be férje halála után. 

A Spencert 2021-ben kezdik el forgatni az előzetes bejelentések szerint. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spletnik (@spletnik_ru) által megosztott bejegyzés,

 

via Vogue

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek