Starity

Édeshármas? Elon Musk így reagált a vádakra, miszerint összefeküdt Amber Hearddel és Cara Delevingne-nel

2020. június 18. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Pikáns hírek keringenek a mérnökkel, a színésznővel és a modellel kapcsolatban...

hirdetés
Édeshármas? Elon Musk így reagált a vádakra, miszerint összefeküdt Amber Hearddel és Cara Delevingne-nel
Fotó: Getty Images

Mintha csak egy vicc felvezetőjét olvasnánk, ez azonban a valóság és nem lesz mókás csattanója, ha kiderül az igazság. Azt már megszokhattuk, hogy ha Amber Heardről van szó, akkor bizony csúnya dolgok derülhetnek ki, ez a mostani pletyka pedig – a korábbiakhoz hasonlóan – szorosan köthető volt féjéhez, Johnny Depphez.

Állítólag ugyanis a színész Los Angeles-i legénylakásán történt az eset még 2016-ban, miszerint a színésznő megvendégelte Elon Muskot és Cara Delevingne-t, ám a vendégek éjszakára is maradtak, mi több, közös ágyban tértek nyugovóra – már amennyiben feltételezzük, hogy alvás is történt. És hogy mi mondanivalója volt a híresztelésekkel kapcsolatosan a Tesla vezérigazgatójának?

Cara és én csak barátok vagyunk, sosem volt semmi intimitás közöttünk. Ezt ő maga is meg tudja erősíteni. Én pedig ismételten megerősítem azt, hogy Amber és én csak egy hónappal azután kezdtünk találkozgatni, hogy benyújtotta a válókeresetet. (...) A pert illetően minden érintettnek azt javaslom, hogy ássa el a csatabárdot és lépjen tovább! Az élet túl rövid ahhoz hogy ilyen hosszan kiterjesszük a negativitást

– vallotta Musk.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek