Starity

Ryan Reynolds és Blake Lively elnézést kért az esküvőjéért

2020. augusztus 05. 11:11   |   Szerző: Four

Az esküvői helyszín miatt kért bocsánatot a házaspár, akkor nem gondolták, milyen háttere van.

hirdetés

Ryan Reynolds a Fast Companynek adott interjúban tért ki esküvőjére, de az örömteli emlékek mellett elárulta, szörnyű lelkifurdalása van a helyszín miatt. Reynolds és Blake Lively ugyanis 2012-ben egy Boone Hall nevű helyszínen, Dél-Karolinában fogadott örök hűséget egymásnak, amely korábban olyan ültetvény volt, ahol rabszolgákat dolgoztattak. 

Ez egy olyan dolog, amelyet mindig is mélyen és visszavonhatatlanul sajnálni fogunk. Lehetetlen bocsánatot kérni. Amit akkor láttunk, az egy esküvői helyszín volt Pinteresten. Amelyet utána láttunk, az egy hely, amelyet szörnyű tragédia során építettek. Évekkel ezelőtt újra összeházasodtunk otthon - de furcsán működik a szégyen. Egy ekkora rohadt nagy hiba miatt vagy bezárkózol, vagy újraalakít benned dolgokat és cselekvésre késztet. Ez nem azt jelenti, hogy többé nem cse**ed el. De újraformálni és átalakítani élethosszig tartó társadalmi normákat nem egy véges folyamat. 

- mondta Ryan. A pár azóta közösen kiadott egy nyilatkozatot a Black Lives Matter mozgalom kapcsán, melyben kijelentették, úgy szeretnék nevelni gyerekeiket, hogy egyenlőnek tekintsenek mindenkit. Ezenkívül 200 ezer dollárt adományoztak az NAACP alapítványnak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boone Hall Plantation (@boonehallplantation) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek