Starity

Új kollekcióval jött ki, máris botrány van Kim Kardashian alakformáló fehérneműi miatt

2020. szeptember 16. 00:12   |   Szerző: Four

A híresség kismamáknak tervezett speciális alakformáló fehérneműt, kapott hideget-meleget.

hirdetés

Kim Kardashian most ünnepelte, hogy egy éve alapította Skims nevű, alakformáló fehérneműket gyártó cégét. A híresség vállalkozását eddig ismeretlen terepen próbálta ki, amikor elkezdett kismamáknak való fehérneműket árulni: ötletét pedig sokan kritizálták. 

Az egyik a Kardashian családot eddig sem túlzottan kedvelő Jameela Jamil volt, aki szerint egy várandós nőnek nincs szüksége arra, hogy bármilyen módon változtasson alkatán. 

(...) Bárcsak általánosíthatnánk, hogy a terhesek a testük belsejével és ne a külsejükkel foglalkozzanak. Nincs szükségük rá, hogy az alakjukat korrigálják vagy eltakarják. 

Kim rögvest reagált a cégét ért vádakra, és hosszan kifejtette, hogy egyrészt nagyon sok kismama megkereste a kéréssel, hogy készíttessen nekik is kollekciót, másrészt az említett darabok nem elfedik, hanem épp segítik a terhes testet:

(...) Az anyag pocak része nem lesimítja a hasat, igazából egy átlátszó és vékony anyag a termék többi részéhez képest. Segíti tartani a gyomorra és a derékra nehezedő súlyt. A sűrű szövés a leggingsen pedig enyhíti a dagadás okozta fájdalmat. Szülés után is viselhető, főleg, ha császármetszésen esett át az anyuka. (...)

A híresség védelmére kelt a kisbabát váró Chrissy Teigen is, aki előszeretettel reklámozta Kim szettjeit:

Senki sem hiszi közülünk, hogy ezek a darabok vékonyításra valóak. Azért viseljük őket, mert feszesnek és magabiztosnak érezzük magunkat, és őszintén, könnyebb így felkelni és a dolgunkat intézni.

- mondta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby Legend (@littlelegend21) által megosztott bejegyzés,

 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek