Starity

Látványos átváltozások a sztároktól az évek során

2020. október 04. 22:10   |   Szerző: Glamster

Brutális imázsváltások az évek során: Katy Perryt fekete amazonként ismerhettük meg, ma már szőke loknikkal hodít a celebmami.

hirdetés

Bella Hadid

Nyoma sincs a babaarcnak, amelyet megismerhettünk 2016-ban a Victoria’s Secret bemutatóján. Bella napjainkban népszerűvé tette az ufó-szerű kinézetet és az úgynevezett „fox eyes”-t (rókaszemek).

Zayn Malik

Zayn Malik közismerten 2010-ben tört be a zenei életbe a One Direction fiúbandával. Már a 1D-korszaka alatt is ráragadt a rosszfiús imázs, ez azonban csak erősödött miután 2014-ben saját malmát kezdte hajtani. Nemrég megszületett kislánya Gigi Hadid szupermodelltől.

Kristen Stewart

Kristen Stewartnak már az Alkonyat előtt volt néhány presztízsprojektje (például: Pánikszoba), azonban arcát a franchise-zal ismerthette meg a nagyérdemű igazán. Naiva pillantását felcserélte egy sokkal tudatosabb színésznő, aki hamarosan Lady Diana bőrébe bújhat.

Katy Perry

Az énekesnőt pin-up stílusa tette igazán ismerté 2008-ban. Természetesen, Katyről azóta megtanultuk, hogy igazi kaméleon és a szivárvány összes árnyalatában tündökölt már a haja. Idén életet adott Daisy Bloomnak, akinek édesapja nem más, mint Orlando Bloom. Perry csak úgy ragyogott várandósága alatt, amelyhez igazán jól passzol aranyló fürtje.

Ariana Grande

Ariana Grande egy tinidrámában lett igazán ismert 2008-ban: akkor még vörös haja volt a névjegye. Ezt váltotta fel a sorozat végével a magasan hordott lófarok és természetes, barna hajszíne.

Khloé Kardashian

A Kardashian-klán ismert plasztikai műtétjeiről, így talán nem is olyan meglepő, hogy Khloé is új arcot varázsolt magának az évek során sebészei segítsége által.

Justin Bieber

Ki ne emlékezne arra az időszakra, amikor az összes szívtipró tinisrác a Bieber-féle hajfésülést kérte fodrászától. A Bieber-fever az elmúlt évtized alatt alább hagyott: az énekesre már csak leghűségesebb rajongói ismernek rá. Azonban Justin boldogabb, mint valaha: boldog házasságban él Hailey Baldwin-Bieberrel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek