Starity

Millie Bobby Brown Trónok harcás kudarca miatt majdnem felhagyott a színészettel

2020. október 06. 00:12   |   Szerző: Four

Rengeteg visszautasítás után a jéghegy csúcsa volt a meghallgatás sikertelensége.

hirdetés

Volt idő, amikor kétséges volt, hogy a Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown akar-e egyáltalán színészkedéssel foglalkozni. Brown nemrég egy interjúban elárulta, szinte az utolsó castingok egyike volt a Stranger Things, amely aztán később meghozta számára az áhított sikert. 

Millie nagyon szeretett volna bekerülni a Trónok harcába, egészen pontosan Lady Lyanna Mormont szerepére pályázott, ám végül Bella Ramsey kapta meg az állást. A kudarc, és az azt megelőző rengeteg visszautasítás annyira elvette Brown kedvét, hogy majdnem felhagyott a karrierje építésével.

Nagyon elkeserített a visszautasítás, de mindenkinek szoktam mondani, hogy ez a szakma tele van vele. Nagyon sok nemet kapsz, mire eljutsz egyetlen igenig. Sok meghallgatásra jártam, reklámfilmekére is. Aztán jelentkeztem a Trónok harcára, és nemet mondtak. Akkor éreztem igazán, hogy ez mennyire nehéz. Valószínűleg nagyon akartam azt a szerepet. 

- mondta a színésznő. Brown egyik utolsó nekirugaszkodása volt a Netflix akkoriban készülő sorozata, a "Montauk". Két hónappal a meghallgatás után Skype-on is egyeztetett a készítőkkel, és kiderült, hogy ő kapta Eleven szerepét a műsorban, amelyet átkereszteltek Montaukról Stranger Thingsre. 

Millie valószínűleg egyáltalán nem bánja, hogy így alakult a sorsa, hiszen alakítása miatt Emmy-díjra jelölték, és később számos más filmben is szerepet kapott.

Embed from Getty Images

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek