Starity

A Middleton-család durva dolgokat posztolt Meghan Markle-ről

2020. október 07. 11:11   |   Szerző: Glamster

A két hercegné kicsit sem jön ki egymással, és ezt az a tény sem segíti, hogy most már egy óceán választja el őket.

hirdetés

Embed from Getty Images

Harry herceg és Megán hercegné Amerikába költöztek több okból, ebből az egyik az volt, hogy elkerüljék a családi drámákat, amelyből bőven kijutott az évek során a királyi családnak. Úgy néz ki, tervük nem működik, hiszen a család haragja így is utoléri őket.

Régen valószínűleg postagalambbal kapták volna a megrovást, azonban 2020-ban az idők változtak, és a közösségi média tökéletes platform egymás bemártására. A két hercegné viszálya így az online légtérben folytatódik, és a helyzetük csak kezd durvulni.

Embed from Getty Images

Katalin hercegné nagybátyja, Gary Goldsmith mérgelődő posztot osztott meg LinkedIn (!) profilján:

Annyi minden történik a világban, ez a két szerencsétlen bábú pedig csak a figyelmet hajszolja! Kérlek, fogjátok már be egy kicsit (...). Harry, elvesztetted a becsületed és szeretetünk (...). Nos, csend legyen nektek, ameddig mi megpróbálunk életeket és gazdaságot menteni ideát

– posztolta a nagybácsi, akit valószínűleg a hercegi pár Zoom interjúja akasztott ki.

Harry és Megán az Evening Standardnek adtak interjút Kaliforniából,  amelyben kifejtették, hogy nagyon boldogok Amerikában, de szomorúan látják, hogy Nagy-Britanniában a rasszizmus súlyos probléma továbbra is.

Érdekes a felosztás: a kommentelők véleménye alapján: Amerikában Megánékat védik, míg a britek valóban elárulva érzik magukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek