Starity

Kristen Stewart bevallotta, nehézségek elé néz Lady Diana szerepében

2020. október 07. 17:05   |   Szerző: Glamster

Kristen Stewart az InStyle címlapjára került, amiben arról is vallott, hogy Lady Diana szerepe különböző nehézségekkel jár.

hirdetés

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

instylemagazine (@instylemagazine) által megosztott bejegyzés,

Kristen Stewart változatos karriernek örvend; vámpírból lett szuperhős, idén pedig egy karácsonyi filmben is megcsillogtatja tudását. Emellett, a legnagyobb, szakmai területet érintő hír az életében az volt, hogy megkapta Diana hercegné szerepét a Spencerben.

Stewart tisztában van a kritikákkal, de ez nem szegte kedvét attól, hogy a legjobbat hozza ki magából. A színésznő bevallotta, hogy jelenleg az akcentus kidolgozásán munkálkodik, amely nem a legkönnyebb feladatnak bizonyul.

Január közepén kezdődnek a felvételek. Az akcentustól félek a legjobban, hiszen az emberek jól ismerik a hangját. Ezen dolgozom most, felvettem külön egy beszédtanárt a feladatra

– vallotta be az InStyle-nak.

A felkészülés során Kristen továbbá mindent próbál megtudni az egykori közkedvelt hercegnéről. Az eddig kutatásai során rájött arra, hogy a legkomplexebb és legizgalmasabb személyiséget fogja megformálni, akit eddig valaha tudott.

Az egyik legszomorúbb történet az övé. Nemcsak el akarom őt játszani, hanem kívül-belül ismerni szeretném. Soha nem voltam még ennyire izgatott, hogy eljátsszak egy szerepet, mint most.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

instylemagazine (@instylemagazine) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek