Starity

Kiakadtak a netezők, amiért Kristen Stewart kapta Diana hercegnő szerepét

2020. június 18. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Még csak néhány órája hozták nyilvánosságra, hogy az Alkonyat-filmek sztárja bújik a néhai hercegné bőrébe.

hirdetés

Tegnap számoltunk be arról, hogy Kristen Stewart alakítja majd Diana hercegnőt Pablo Larraín Spencer címre keresztelt filmjében, melynek képkockáin viszontláthatjuk vívódását, ami odáig vezetett, hogy meghozza az életét megváltoztató döntést: elválik gyermekei, Vilmos és Harry édesapjától, a majdnai királytól, Károlytól. A hercegnő rajongói igencsak felháborodtak, amiért Kristenre esett a választás, sokan pedig hangot is adtak nemtetszésüknek a Twitteren.

Az, hogy Kristen Stewart alakítja Diana hercegnőt, egy vicc. Benne nincs meg Diana pozitivitása, enegriája, angyali mosolya, kisugárzása... Ugyan, kérlek!

– írta egy netező, míg egy másik úgy fogalmazott, véleménye szerint van valami összeesküvés, ami miatt állandóan az emberek arcába tolja Hollywood a színésznőt, noha nem igazán tudja kihozni a maximumot ezekből a nagy szerepekből, melyeket neki ítélnek.

Te jó ég! Kétlem, hogy ő lenne a megfelelő ember erre a szerepre. Diana hercegnő arca szupa mosoly volt, tele volt érzelmekkel, Kristen Stewartnak azonban egyetlen kifejezés sincs az arcán

– olvasható egy bejegyzésben.

Természetesen azért voltak olyanok is, akik a színésznő mellé álltak.

Megérkezik a hír Kristen Stewart új filmjéről, és szokás szerint megjelennek a gyűlölködő kommentek. Még abba is belekötnének, ha saját magát kellene alakítania. Tudjátok mit? Ő egy királynő, tehetséges, gyönyörű és keményen melózik. Maradjatok egészségesek és b***ódjatok meg!

– üzente az egyik Twitter-felhasználó, míg egy másik ekképp foglamazott:

Kristen Stewart már korábban is bizonyított, ez az új szerep pedig csak megerősíti az ő képességeit. Az a fajta gyűlölet, amit pár film miatt kap remélhetőleg szertefoszlik majd, de mostanra világossá vált, hogy milyen negatív hatásai lehetnek olyan műveknek, mint amilyen az Alkonyat volt...

Akadt olyan is, aki meg volt győződve arról, hogy a rejtélyes pillantások, kevés dialógus típusú szerep, mely Lady Dianával jár épp megfelelő lesz Kristen számára, ám hogy milyen is lesz a kész mű, mit adhatnak hozzá a már mindenki által ismert történethez, egyelőre a jövő titka.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek