Starity

Jó a kapcsolat az exek között: Joey King nagyon élvezte A csókfülke 3 forgatását

2020. október 07. 17:05   |   Szerző: Four

A színésznő és volt barátja, Jacob Elordi ismét közös produkcióban lesz látható.

hirdetés

Habár exek között általában jellemző a feszengés, Joey King és Jacob Elordi valószínűleg egyáltalán nincs így a dologgal. A színésznő őszintén mesélt arról, mennyire élvezte A csókfülke 3 forgatását - még annak ellenére is, hogy volt szerelmével ismét egy párt kellett alakítaniuk. 

A csókfülke 3-ban arra a dilemmára térünk ki, amely a korábbi részben kialakult - nagy kihívásoknak nézünk elébe a harmadik filmnél. Mindannak ellenére, hogy Elle-nek kemény döntéseket kell meghoznia, még több szórakoztató éményben lesz részünk a karakterekkel, mint a második filmben. Alig várom. Annyira jó móka volt leforgatni a filmet, és imádom visszanézni azokat a szuper pillanatokat, amelyek később a kamerán keresztül is átjönnek. 

- mesélte a színésznő, aki korábban már szót ejtett arról, miért nem érzi kényelmetlennek az exével való közös munkát:

Szerintem jó dolog, hogy randiztunk. A legtöbbet tőle tanultam életem során. Elle Evansnek szüksége van az ő Noah Flynnjére - és bármit is jelentsen ez a magánéletemre nézve, mindent megteszek, hogy a karakterem - akit nagyon kedvelek - története teljes legyen.

A Netflix még a nyáron posztolt egy rövid részletet A csókfülke 3-ból, amely eddigi álláspont szerint jövőre lesz látható. 

Embed from Getty Images

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek