Starity

Kim Kardashian szerint jó, hogy leállt a világ a koronavírus következtében

2020. október 07. 18:06   |   Szerző: Glamster

A businesswoman bevallotta: férje, Kanye West is elkapta a koronavírust, és borzalmas volt.

hirdetés

Kim Kardashian-West modellt állt a Grazia magazinnak, amelyben több érdekes témát is felhozott a világeseményekkel kapcsolatban. A koronavírust ő abszolút nem élte meg negatívan, annak ellenére sem, hogy férje elkapta.

Én az a fajta ember vagyok, aki tiszteletben tartja a folyamatokat, tiszteli, ami a világban zajlik. Szerintem a világnak szüksége volt egy kis pihenőre, talán, mindannyiunknak kellett a szünet. Próbálom úgy felfogni, hogy ez egy pihenőidőszak.

Természetesen, Kimnek könnyebb, mint a legtöbb embernek, hiszen nem veszélyezteti őt az, hogy elveszti a munkáját és a megélhetését, illetve, ha elkapja a vírust, valószínűleg a legprofibb kórházi ellátását engedheti meg magának. Ezt páran szóvá is tették a nyilatkozatával kapcsolatban. A koronavírusban jelenleg több mint egymillióan hunytak el világszerte.

Kanye még az elején kapta el, akkor, amikor senki nem tudta, pontosan mi történik. Négy gyerek mellett egyedül maradtam vele, senki nem segíthetett. Nekem kellett minden nap lepedőt cserélni alatta és segíteni neki kiszállni az ágyból. Visszagondolva, maszkban és kesztyűben közlekedni otthon kifejezetten ijesztő volt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GRAZIA International (@grazia) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek