Starity

A "legrosszabb hollywoodi Chris" címét nyerte el Chris Pratt, sokan felszólaltak emiatt

2020. október 21. 14:02   |   Szerző: Four

Kellemetlen dolog áldozata lett a színész, egy szavazáson maradt alul.

hirdetés

Ismét bebizonyosodott, hogy az internet nagyon negatív hellyé tud változni, ha elindul egy lavina - ezúttal Chris Prattre hullottak kritikus kommentek. 

A színész elnyerte Hollywood legrosszabb Chrisének címét, amely egy Twitteren indított szavazás eredménye lett. 

A dolog úgy kezdődött, hogy Amy Berg producer Twitteren megosztott egy szavazást, mely szerint "melyik hollywoodi Christől szabadulnának meg leginkább az emberek?" Lehetőségként pedig Chris Hemsworth, Chris Pine, Chris Evans és Chris Pratt közül lehetett választani.

A szavazók többsége úgy gondolta, hogy Prattnek kellene eltűnnie, nagy valószínűséggel politikai okok miatt: habár a színész nem nagyon nyilatkozott nézeteiről, sokak szerint Donald Trump elveit támogatja. Más feltételezések szerint egy olyan egyház tagja, amely anti-LMBTG nézeteket hangoztat. 

Ezzel szemben egyes rajongók pont azt hangsúlyozták ki, hogy Pratt azért nem szólalt meg a közelgő választásokkal kapcsolatban, mert nem politizál, és semmi köze nincs Donald Trumphoz.

A Twitteres szavazás eredményét látva sokan felszólaltak Chris védelmében, többek között felesége, Katherine Schwarzenegger is:

Tényleg erre van most szükség? Annyi minden történik a világban, és az emberek rengeteg dologgal küzdenek. Gonosznak lenni nem divat. Van elég hely, hogy mindegyik srác elférjen egymás mellett. Szeretetre van szükségünk most, nem gonoszkodásra és piszkálásra. Talán próbáljuk ki ezt. 

- írta Katherine.

Chris kollégája, Robert Downey Jr. is elmondta véleményét:

Micsoda világ... A "bűntelenek" követ vetnek a tesómra, Chris Prattre. Egy igazi keresztény, aki példaértékű életet él, és soha nem mutatott mást, csak pozitív szemléletet és hálát. (...) Ha bajod van Chrisszal, van egy jó ötletem. Töröld a profiljaidat, ülj egy darabig a saját személyes hibáiddal, dolgozz rajtuk, és ünnepled meg, hogy emberi vagy...

- osztotta ki a kommentelőket Robert. 

Mark Ruffalo is hasonlóan gondolkozott:

Ismerem személyesen, és ahelyett, hogy rágalmazzátok, nézzétek meg, hogyan éli az életét. Egyszerűen csak nem politizál nyíltan. (...)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hóng Chuyện Hollywood (@hongchuyen.hollywood) által megosztott bejegyzés,

 

via USAToday

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek