Starity

Kendall Jenner születésnapi buliján csak negatív koronavírus teszttel lehetett részt venni

2020. november 03. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Ma ünnepli 25. születésnapját a modell, ám az ünnepséget egybekötötték a Halloweennal, így már múlt hétvégén koccintottak az egészségére.

hirdetés

Sokan bírálták a Kardashian-Jenner családot, amiért hatalmas bulival ünnepelték Kendall Jennert 25. születésnapja kapcsán, elvégre mégis egy világjárvány kellős közepén járunk. Kendall édesanyja, Kris Jenner nemrég adott interjút Andy Cohennek, aki szembesítette a mamagert az őket ért vádakkal, ám a 64 éves tévés kiállt döntésük mellett.

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, amiért egy olyan iparágban tevékenykedünk, ahol hetente egy-két alkalommal is végeznek rajtunk teszteket. Újra teszteltek engem is. Azért van így, mert a csatornánál komoly szabályok vannak erre vonatkozóan, ha forgat az ember. Nagyon szigorúak. Amikor összejövetelt tartunk, tekintet nélkül arra, hogy az adott rendezvényen öt vagy huszonöt meghívott jelenik meg, mint például amilyen alkalom Kendall születésnapja is volt, belépés előtt mindenkit tesztelnek, aztán kint várnak a vendégek körülbelül fél órát, mire a teszt eredményt tud mutatni

– magyarázta Kris.

Halloween előtt is így volt. Igyekszünk felelősségteljesen eljárni a családunk és a barátaink érdekében is.

A születésnapi rendezvényen egyébként olyan hírességek tették tiszteletüket, mint Justin Bieber, The Weeknd, Jaden Smith, Winnie Harlow, Harry Hudson, Kyle Kuzma és Saweetie – többek között.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek