Starity

Most már biztos: második évaddal jelentkezik az Emily Párizsban

2020. november 11. 20:08   |   Szerző: Four

A Netflix berendelte az Emily Párizsban második évadát, újabb epizódok jönnek.

hirdetés

Hivatalossá vált, hogy folytatódnak Emily (Lily Collins) kalandjai a francia fővárosban: a Netflix úgy döntött, a következő évad erejéig is kíváncsi a marketingszakember élményeire.

A bejelentést igen kreatív módon oldotta meg a csatorna: a szereplők sajátos videói mellett egy Syvie (Philippine Leroy-Beaulieu), azaz Emily főnöke által írt levélben közölték, Emily még tovább marad Párizsban:

(...) Reméljük, hogy míg Emily meghosszabbítja a Párizsban való tartózkodását, tovább építi a már meglévő kapcsolatait, elmélyül a kultúránkban és talán felszed néhány francia szót is. (...)

A sorozat alkotója, Darren Star már a Netflix közleménye előtt kijelentette, hogy a következő évadban Emily sokkal jobban része lesz annak az új világnak, ahova érkezett és megveti a lábát a fővárosban.

A készítő döntését valószínűleg befolyásolta a sorozatot érő temérdek kritika, melyek szerint rendkívül sztereotíp módon mutatja be a produkció a franciákat, Emily pedig sokak szerint nem próbálta eléggé megismerni és befogadni a francia kultúrát.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emily In Paris (@emilyinparis) által megosztott bejegyzés,

 

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek