Starity

Kaley Cuoco és Johnny Galecki közelebb állnak egymáshoz most, mint amikor egy párt alkottak

2020. november 12. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Az Agymenőkben Pennyt alakító színésznő megosztott néhány, a sorozattal kapcsolatos kulisszatitkot.

hirdetés
Kaley Cuoco és Johnny Galecki közelebb állnak egymáshoz most, mint amikor egy párt alkottak
Fotó: CBS

Kaley Cuoco nemrégiben Dax Shepard podcastjának volt a vendége, ahol elárult néhány érdekességet az Agymenőkről, mely sorozat 12 évad után tavaly ért véget. Nem titok, hogy a színésznő és sorozatbeli partnere, a Leonardot megformáló Johnny Galecki nagyon közel állnak egymáshoz, korábban pedig egy párt is alkottak. 

Johnnyval korábban kábé két évig együtt jártunk. Amikor a pilot epizódot forgattuk, totál bele voltam esve, de neki akkoriban barátnője volt

– elevenítette fel Cuoco, majd így folytatta:

[Később] összejöttünk és totál egymásba zúgtunk, ami úgy két évig tartott, aztán szétmentünk. Szerencsére jól jöttünk ki a dologból, ráadásul ma már közelebb állunk egymáshoz, mint valaha.

A közös munka azonban a színésznő bevallása szerint nem volt mindig könnyű, ugyanis szakításuk után a show kreátora, Chuck Lorre nemcsak összeboronálta karaktereiket, de szexjeleneteket írt a műsorba és végül a két szereplő házasságot kötött.

Nyilván kicsit kellemetlen volt a dolog a szakításunk után, de emlékszem azokra a hetekre, amikor Chuck azokat a jeleneteket írta, amikor derült égből villámcsapásként a karaktereink minden második percben ágyba bújtak egymással. Johnnyval pont azt beszéltük, hogy valószínűleg szándékosan tett ki minket ennek, csak hogy kibabráljon velünk.

Fotó: CBS

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek