Starity

Eredetileg így néztek volna ki a szereplők a Gossip Girlben

2020. november 12. 18:06   |   Szerző: Glamster

El tudod Chuck Basst és Blair Waldorfot képzelni másképpen? Az eredeti elképzelés talán téged is meglep!

hirdetés

Hamarosan érkezik a Gossip Girl reboot, ezért visszatértünk egy kicsit a népszerű sorozathoz. Ebben a cikkben azt szeretnénk bemutatni, hogyan képzelték el a rendezők eredetileg a szereplőket.

Rumer Willis, mint Blair Waldorf

Fotó: ITV / Gossip Girl

2015-ben az egyik rendező elmondta, hogy Rumer Willist szánták Queen B szerepére, ám végül azért Leighton Meester lett a befutó, mert egy kevésbé ismertebb színésznőre vágytak.

Jennifer Lawrence, mint Serena van der Woodsen

Fotó: Vanity Fair / Gossip Girl

Nem jött be az élet JLawnak betörése előtt: lemaradt Bella Swan szerepéről is, ám a Gossip Girlben is elutasították. A hírek szerint a színésznő nagyon szomorú volt, amikor nem kapta meg Serena van der Woodsen szerepét. Akkor volt 15 éves. Erre mondják, hogy minden úgy alakul, ahogy lennie kell!

Alden Ehrenreich, mint Dan Humphrey 

Fotó: GQ / Gossip Girl

Han Solóként ismerhetjük, ám majdnem Dan Humphreyként landult. Rapaport elárulta, hogy „elkeseredetten akartam, hogy Alden Ehrenreich játssza Dan Humphreyt.” Azonban, a többség Penn Badgelyre szavazott, mert állításuk szerint Ehrenreich túl alacsony volt Dannek.

Penn Badgley, mint Chuck Bass

Fotó: Instagram / Gossip Girl

Badgley pedig nagyon nem akarta Dan szerepét, inkább Chuck Bassra fájt a foga. A sztori különösen megható:

Elutasítottak, mint Bass, és akkoriban nagyon szegény voltam. Teljesen fel akartam adni a színészkedéssel. (...) Elvállaltam egy munkát pincérként, amikor a producerek felhívtak, hogy Dan Humphreyt látják bennem. Elfogadtam a kérést.

Lily Collins, mint Jenny Humphrey

Fotó: Vanity Fair / Gossip Girl

Csakúgy, mint JLaw, Lily Collins is jelentkezett Bella Swan szerepére az Alkonyatban, ám ő sem lett befutó. Hasonló sztorit tapasztalt meg így, mint Lawrence, hiszen Little J szerepére is végül elutasították, pedig a kedvencek között szerepelt.

Ed Westwick, mint Nate Archibald

Fotó: FSW / Gossip Girl

A színész, aki Chuck Basst méltán tette közkedveltté, eredetileg Nate Archibald sorait olvasta fel.

Mischa Barton, mint Georgina Sparks

Fotó: Instagram / Gossip Girl

A show legnagyobb bajkeverője Georgina Sparks volt, azonban az eredeti elképzelésekben Mischa Barton szerepelt. A színésznő elutasította a felkérést, mert nem találta elég népszerűnek az elképzelést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek