Starity

Diana hercegné rajongói betámadták Kamillát A korona új évada után

2020. november 24. 17:05   |   Szerző: Glamster

Dianát, a szívek királynőjét, sosem felejtik el: A korona új évada pedig feltépte a sebeket.

hirdetés
Diana hercegné rajongói betámadták Kamillát A korona új évada után
Fotó: History Archive

Kamilla, Károly szívszerelme, ismét támadás kereszttüzébe került, miután a Netflixen megjelent A korona új évada. A sorozat most Margaret Thatcher korszakát mutatja be, illetve figyelemmel kísérhetjük, ahogy a fiatal Károly szerelmét elfojtva elkötelezi magát Diana mellett. Kamilla természetesen a képben van, mint a valóságban is: a férjes nőt Károly nem tudja kiverni a fejéből, és a sorozat azt sugallja, hogy a herceg folytatta viszonyát a házassága alatt is. Természetesen, ez már ténynek számít.

Diana halála, csúnyán fogalmazva, kapóra jött a boldogtalan Károlynak, aki megkapta az engedélyt utána, és elvehette feleségül Kamillát. Azt hihetnénk mégis, hogy közel 20 évvel a tragédia után az emberek felejtenek, de nem ez a helyzet: Diana hiánya mindenki szívében űrt hagyott. A fiatal hercegné elérte a célját, és valóban a szívek királynője lett szépségével, bájával, kedvességével és rátermettségével.

A királynő új évada pedig feltépte a sebeket, amelyet halála hagyott: Kamilla és Károly Instagram-oldalát ellepte többszázezer üzenet, amely szimplán annyit mond: Diana.

Fotó: Instagram

A királyi család nem kívánja kommentálni az esetet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek