Starity

Tragédia! Halva született Christina Perri kisbabája

2020. november 25. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Az énekesnő nemrég még boldogan mutatta meg rajongóinak azt a gyönyörű fotósorozatot, melyet csináltatott terhessége második felében.

hirdetés

Hatalmas tragédia érte Christina Perrit. Az énekesnő és férje, Paul Costabile nem sokkal azután, hogy elveszítettek egy 11 hetes magzatot hat hónappal ezelőtt, boldogan tudatták a nyilvánossággal júliusban, hogy ismét szülői örömök elé néznek. November elején az énekesnő még majd' kicsattant a boldogságtól és örömmel mutogatta a meseszép képeket, melyek a terhesfotózás során készültek róla, rajongói pedig nem győzték dicsérni, milyen csinos kismama.

Nem sokkal később azonban Christina már arról számolt be, hogy komplikációk merültek fel a várandósság során, így kénytelen volt beköltözni a kórházba a szülésig, és az sem volt kizárt, hogy a kislány a vártnál korábban érkezik majd meg. Ezt követően nyilvánosságra hozta, hogy orvosai úgy döntöttek, a gyermeket rögtön a születése után megműtik a bélrendszerével kapcsolatos probléma miatt. Sajnos az énekesnőnek ideje sem volt felocsúdni a sokkból, ugyanis a baba megmentéséért folytatott küzdelemben alulmaradtak – tegnap elveszítették a kicsit.

Múlt éjjel elveszítettük a pici lányunkat. Csendesen jött a világra, miután olyan keményen küzdöttünk azért, hogy a köreinkben köszönthessük őt. Most békére lelt, de örökké a szívünkben él majd

– írta Perri az Instagramon.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek