Starity

Ilyen volt Jude Law hűtlensége Sienna Miller szemével - a színésznő kitálalt

2020. december 08. 15:03   |   Szerző: Four

A színésznő akkora traumának élte meg, hogy nem tudja, hogyan élte túl.

hirdetés

2005-ben Jude Law megcsalós botrányától volt hangos a sajtó: míg Law akkori szerelme, Sienna Miller Londonban, az "Ahogy tetszik" című Shakespeare-darabban játszott, Law összeszűrte a levet gyermekei dadájával. 

Miller most a The Daily Beastnek elárulta, élete egyik legnehezebb időszakának tartja azt a korszakot, mert a paparazzik folyamatosan követték:

Az egyik legnehezebb, kihívásokkal teli időszak volt, amelyet valaha megtapasztaltam. Ekkora nyilvánosságot kapott szakításnál még az ágyból is nehéz kikelni, nemhogy minden este 800 ember előtt szerepelni. Elképesztően nehéz volt. A másik meg, hogy akkoriban volt a paparazzi-őrület a csúcson, Londonra pedig különösen jellemző volt ez a fajta viselkedés. Minden este tudták, hol vagyok. 

Embed from Getty Images

A hűtlenség nyilvánosságra kerülése után Jude írásban kérte Miller bocsánatát, ám rövidesen vége lett kapcsolatuknak:

A mai riportok után szeretném elmondani, hogy mélyen szégyellem magam és szomorú vagyok, hogy megbántottam Siennát és mindenkit, aki közel áll hozzánk. Nyilvánosan szeretnék bocsánatot kérni Siennától és családjainktól azért a fájdalomért, amelyet nekik okoztam.

A most 38 éves színésznő elmondása szerint mentálisan blokkolta az abból az időből származó emlékeit:

Van teljes hat hét, amire nem emlékszem. Semmi nem jön elő. Voltak emberek, akik eljöttek megnézni és mondták, hogy együtt is vacsoráztunk, de nem emlékszem, akkora sokk ért. Akkor kóstoltam bele a szakmába, csak 23 éves voltam. De ha egy ilyet túlélsz, akkor bármire képes vagy.

- mondta. 

Embed from Getty Images

Ezek után Sienna pereskedni kezdett, hogy valamennyire megvédje magánéletét a paparazziktól:

Hosszú csata volt, és azt hiszem, nagyon paranoiás lettem. Annyira zűrzavaros volt minden, hogy nehéz volt a munkámra koncentrálni - pedig ezt nagyon komolyan veszem. Felemésztett körülöttem mindent. Visszagondolok, és nem értem, hogy éltem túl - de sikerült.

Miller és Law később, 2008-ban újra összejött, de 2011-ben ismét szakítottak. Ezután a színésznő Tom Sturridge-dzsel kezdett randizni, akitől egy gyermeke született.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek