Starity

Édesanyja csúnya perben követel pénzt Vanessa Bryanttől

2020. december 18. 18:06   |   Szerző: Four

Nem ápol túlzottan kellemes viszonyt Vanessa Bryant és édesanyja, Sofia Laine.

hirdetés

Szomorú csatározásba kezdett Vanessa Bryant édesanyja: Sofia Laine pert indított lánya ellen, mondván Kobe Bryant megígérte, hogy gondját viseli - Vanessa azonban az asszony szerint ezt nem teljesíti.

Laine a hivatalos dokumentumok szerint azt nehezményezte, hogy Vanessa arra utasította, költözzön ki abból a házból, amelyet ő és Kobe vettek neki. Ezenkívül azt állítja, 18 évig volt a gyerekek bébiszittere, amelyért most visszamenőleg követeli juttatásait. 

Vanessa a vádakat légbőlkapottnak, gyalázatosnak és elképzelhetetlenül fájdalmasnak nevezte. Ezenkívül kijelentette, Laine soha nem volt sem személyi asszisztensük, sem a gyerekek dadája - alkalmanként vigyázott csak a lányokra, mivel Vanessa háztartásbeliként ellátta ezt a feladatot.

Az anyám mindig új utakat próbál keresni, hogy anyagilag mindent kicsikarjon a családunktól. Most még több pénzt akar kierőszakolni, mint amennyit eddig én és a férjem biztosítottunk számára. Egyáltalán nem érdekli, milyen hatással van ez rám és a gyerekekre.

- mondta Vanessa, akinek elmondása szerint anyja 20 évig élt egy olyan birtokon, amelynek a költségeit ő és Kobe fizették. Hiába próbálta azonban megbeszélni a dolgot Sofiával, az asszony 5 millió dollárt, egy házat és egy Mercedes SUV-t követel tőle.

Kobe Bryant idén januárban hunyt el egyik lányával, Giannával és több másik utassal egyetemben egy helikopter-balesetben.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek