Starity

Lana Del Rey még ki sem adta, de máris megvédeni kényszerült új lemezét

2021. január 11. 15:03   |   Szerző: Glamster

Lana Del Rey izgalmas bejelentést tett: megmutatta új albumjának borítóját és dallistáját. Rajongóinak nem jött be a design, így megvédte magát kommentben.

hirdetés

Izgalmas hírt osztott meg az énekesnő január 11-én: közszemlére tette új lemezének borítóját és dallistáját Instagram- és Facebook-profilján. A 35 éves sztár új albumjának címe Chemtrails Over the Country Club lesz.

Az albumborítón Lana a barátaival látható egy asztalnál, és ezt az énekesnő iPhone-jával fotózták. Magyarul, semmi túlzás nincs benne, meglehetősen egyszerűre sikeredett.

Ők a legjobb barátaim, nemcsak a megjátszás miatt vannak a képen! A francba is! Igen, vannak rajta színesbőrűek, és ennyit a témáról. Ők a barátaim, ez az életem. (...) Mindig is inkluzív voltam a munkámban, sosem a bőrszín alapján ítéltem meg valakit. (...) Tartástok tiszteletben a munkámat

– figyelmeztette rajongóit Lana.

Sokan úgy gondolták, hogy az énekesnő csak azért rakott színesbőrűeket a lemeze borítójára, hogy elsimítsa múltkori kommentjét, amiben Nicki Minajt és Beyoncét hozta fel példának.

Csekkold a borítót és dallistát itt:

Neked bejön?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek