Starity

Samsung szerviz gyári alkatrészekkel

2021. február 18. 07:07   |   Szerző: Starity

Napjainkban a Samsung gyártja az egyik legnépszerűbb mobilkészülékeket. Ahogy sok egyéb esetben, úgy a Samsungnál is hosszú út vezetett idáig, de sikerült jó hírnevet és stabil vevőkört kiépíteniük.

hirdetés

A Samsung készülékei

Az Androidos készülékek közül a Samsung termékei valamennyi árkategóriában megtalálhatóak. Jelenleg az egyik legnépszerűbb termékcsaládja a Galaxy, amiben többféle alkategória megtalálható, például S, Note, J vagy éppen A. Ezeken belül is többféle jelöléssel lehet találkozni, például számokkal.

A legújabb generációs termékeik a lehető legmodernebb telefonoknak számítanak, de az egyszerűbb készülékek szerelmesei is találhatnak maguknak megfelelő, extra funkcióktól mentes Samsung telefont. Az viszont igaz, hogy elsőre talán bonyolultnak tűnik a felhozatal, de ez senkit ne riasszon vissza.

Ami elromolhat…

Murphy egyik törvénye, hogy ami elromolhat, az feltehetően el is fog romlani. Ez sajnos az elektronikai készülékekre, köztük a telefonokra is igaz. Nem arra kell gondolni, hogy nem megfelelő minőségű a telefon, hanem sokkal inkább az óvatlanságból történő balesetek következtében megjelenő meghibásodásra.

Akinek van telefonja, az már feltehetően ejtette el, ezért sokak számára ismerős jelenség lehet az így betört vagy megrepedezett képernyő látványa. Egy ilyen kellemetlenség, főleg az érintőképernyős mobilok korában elég sok funkciót meggátolhat. Az is előfordulhat, hogy hiába nincs a készüléken belül semmilyen komoly hiba, egy berepedt képernyő teljesen használhatatlanná tudja tenni.

Ha hasonló problémád akadt a mobiltelefonoddal, akkor érdemes megnézned a GSM Pont szerviz szolgáltatásait

Ha elromlott a készülék

Ilyenkor két lehetőség van: új készüléket venni vagy elvinni a szervizbe. Az új készülék vásárlása előtt mindenképpen érdemes felkeresni egy szervizt. Az a legjobb, ha sikerül olyat találni, ahol gyári alkatrészekkel tudják orvosolni a problémát. Az sem hátrány, ha az üzletnek megfelelő szervizháttere van, így nem kell napokat vagy akár heteket várni a szükséges alkatrész megérkezésére. Ilyen esetekben a legtöbbször akár azonnal is tudják biztosítani a szükséges alkatrészt, ha pedig mégsem, akkor a kapcsolatrendszernek köszönhetően 1-2 nap alatt biztosan be tudják szerezni.

Amit még érdemes lehet észben tartani, az a szerviz után adott garancia. Ha van lehetőség, akkor érdemes olyan üzletet keresni, ami ezt tudja vállalni, ugyanis további kellemetlenségeket lehet ezzel megspórolni.

Egy garanciát adó javítás azt jelenti, hogy nem vették félvállról a szervizt, hiszen nekik sem érné meg egy munkából kettőt csinálni. Viszont ahol nem adnak garanciát, ott számolni kell azzal, hogy ha rövid időn belül probléma lesz a szervizelt funkcióval, alkatrésszel, akkor annak a javítását bizony újból ki kell fizetnie az ügyfélnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek