Starity

Demi Lovato: "Azoktól tudunk tanulni, akik túljutottak a legsötétebb időszakaikon"

2021. február 23. 09:09   |   Szerző: Four

Az énekesnő Ellen DeGeneres beszélgetős műsorában beszélt hamarosan megjelenő dokumentumfilmjéről.

hirdetés

Demi Lovato Ellen DeGeneres műsorában mesélt arról, mi inspirálta a hamarosan megjelenő dokumentumfilmje elkészítésére. A "Demi Lovato: Dancing With the Devil" című dokusorozatban az énekeső arról az időszakról mesél, amikor 2018-ban csaknem halálos kimenetelű túladagolást élt át.

A világ nagyon kedves és elfogadó volt azzal kapcsolatban, hogy most elmesélem a történetemet. Nagyszerű dolog, hogy olyan időket élünk, amikor senki sem tökéletes, példaképeket pedig nem úgy fogunk kapni, ha olyan embereket nézünk, akik nem hibáznak. Azoktól tudunk tanulni, akik túljutottak a legmélyebb, legsötétebb időszakaikon. 

Lovato hozzátette, emellett tisztázni is szerette volna magát, és saját szavaival elmondani, mi történt akkoriban, mert "sok történet keringett róla, amelynek nem volt igazságalapja".

Csak el akartam mondani a világnak: "ez történt velem, így jutottam túl rajta, és remélem, ez segít nektek is". Mert ez az utazás őrült dolog volt, de rengeteget tanultam belőle és alig várom, hogy megoszthassam a világgal.

Lovato a műsorban előadta nemrég megjelent, Sam Fischerrel közös dalát, a What Other People Sayt:

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek