Starity

Jennifer Lopez sztárokkal tömött videóval ünnepelte a nőnapot

2021. március 09. 13:01   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő közeli barátai és kollégái mellett családtagjai is szerepelnek a felvételen.

hirdetés

Jennifer Lopez stílusosan ünnepelte a nőnapot: összehívta inspiráló nőismerőseit egy videó erejéig, így aztán rengeteg híresség is szerepelt a felvételen. 

Lopez az ismerősei által készített fotókat vágta össze, miközben Limitless című dala szólt a háttérben. A felkért nők mind az "I am limitless" azaz "nincsenek határaim" feliratot tartották maguk előtt.

Minden anyának, lánynak, nővérnek és a hihetetlenül sokrétű és csodálatos nőknek a világon...! Titeket ünnepellek!!! Magunkat ünneplem!! Éljen a Nemzetközi Nőnap ma és minden nap! Továbbra is hallatnunk kell a hangunkat, kiállni magunkért és felemelni a hangunkat mindenért, amelyben hiszünk. Ezek a nők más nőket inspirálnak, és megtestesítik azt, milyen, amikor nincsenek határaink. (...)

A videóban egyébként többek között Charlie D'Amelio, Ciara, Constance Wu, Drew Barrymore, Ellen DeGeneres, Hoda Kotb, Kris Jenner, Leah Remini, Lupe Lopez, Mindy Kaling és Alicia Keys is szerepelt, csakúgy mint Andra Day, Vanessa Bryant, Regina King, Tiffany Haddish, Gabrielle Union és Zaya Wade.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek