Starity

Khloe Kardashian gyereket szeretne, ám a járvány felülírta terveit

2021. március 10. 13:01   |   Szerző: Four

Már több lépést is tett annak érdekében, hogy hamarosan gyermeke születhessen Tristan Thompsontól.

hirdetés

Khloe Kardashian őszintén vallott a teherbe eséssel kapcsolatos kihívásairól Sarah Hyland "Lady Parts" című YouTube-műsorában.

A reality-sztár már korábban is beszélt arról, mennyire szeretne még egy babát Tristan Thompsontól (akivel úgy tűnik, tényleg kibékültek a korábbi botrányok ellenére), hogy lányának, a 3 éves True-nak testvére lehessen.

Kardashian elmondása szerint a megtermékenyülés eddig sem volt egyszerű számára, aztán a koronavírus erre rátett még egy lapáttal: 

Megtudtuk, hogy a petesejtjeim nem elég erősek, ha csak lefagyasztjuk őket. Azonnal össze kell találkozniuk a spermával, hogy embriók lehessenek belőlük. Így végül embriókat csináltattam. Aztán tudjátok, a COVID miatt sokkal nagyobb kihívás lett, ha segítségre szorulsz termékenység terén. Azt mondják, ha szeretnéd megnevettetni Istent, mondd el neki a terveid. Az egyetlen alkalommal, amikor tényleg próbáltam előrelátó lenni, Isten azt mondta: 'A-a, így nem készíthetsz terveket!'

- mondta nevetve a sztár.

Azt szerettem volna, hogy a gyerekeim közel legyenek korban. De a koronavírus meg minden miatt ez egy kicsit csúszott. Mindenképpen szeretnék több gyereket, sok testvérem van. Szerintem nagy áldás, főleg ezekben az időkben, ha van egy családtag vagy valaki, akivel lehet játszani, számítani rá, és úgy általában mellette lenni egy életen át.

- nyilatkozta Khloe.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek