Starity

Orlando Bloom reggeli rutinján még barátai is nevetnek

2021. március 25. 06:06   |   Szerző: Four

A színész leírta, hogy kezdődnek reggelei, ám nem csak az internet, a barátai is kinevették miatta.

hirdetés

Orlando Bloom nemrég leírta, miből áll reggeli rutinja - a cikk pedig azóta körbejárta az internetet. Az írás alapján sokak szerint már nem Gwyneth Paltrow a legelrugaszkodottabb sztár: a helyét átvette Bloom. 

A színész elmondása alapján miután felkel és "a kislányát bámulja", 20 percig kántál, majd megeszi első reggelijét, ami szerinte valójában nem is reggeli:

Szeretem megérdemelni a reggelimet, így aztán csak zöld porokat keverek össze agy oktánolajjal, kollagénporral a hajam és a körmeim miatt, és egy kis proteinnel. Nagyon Los Angeles-i. Aztán elmegyek kirándulni, és közben Nirvanát vagy Stone Temple Pilots-t hallgatok.

Aztán következik a színész "igazi" reggelije:

9 óra körül van a reggeli, általában zabkása mogyorótejjel, fahéjjal, vaníliapasztával, goji bogyókkal, vegán proteinporral és egy bögre emésztést segítő teával. 90%-ban növényi alapon étkezem, így aztán talán egyszer egy hónapban eszem egy szép darab vöröshúst. Néha ránézek egy tehénre, és azt gondolom, ez a világ legszebb dolga.

- írta Bloom. 

A színész később magyarázatot adhatott cikkére Chris Evans Virgin Radio Breakfast Showjában, ahol elmondta, nem csak az internet, barátai is jól kinevették:

Ne is mondd. Folytonos vicc tárgya lettem gyakorlatilag mindenkinél, a barátaim és a családom körében is. Mert ha felolvasod hangosan azt a szöveget... 

Chris arra is rákérdezett, mi az az "agy oktánolaj", amit Orlando a reggelijébe tesz:

Valójában két kanál cukor, ne mondd el senkinek

- viccelődött a sztár. 

Bloom tavaly nyáron lett kétszeres apuka: Katy Perry világra hozta kislányukat, Daisy Dove-ot.

Embed from Getty Images

via Editorpen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek