Starity

Puzsér Róbert csúnyán kiosztotta Berkiéket – videó!

2021. március 26. 09:09   |   Szerző: Glamster

A kritikus elmondta a véleményét Berki Krisztiánról, a nejéről, és az egész büntetőfékezős botrányról.

hirdetés

A magyar sajtót megrázta a hír, miszerint Berki Krisztián miatt egy BKV-busz vészfékezésre kényszerült pár évvel ezelőtt, és beleütközött az előtte büntetőfékezést végrehajtó luxusautóba. Berki a tőle megszokott nagyképűséggel fogadta a hírt, és a közvéleményt okolta:

Egy erős, sikeres emberben mindig a hibát keresik, és azt várják, hogy hibázzon

– kezdte Instagramon.

Vajon a busz vezetője (akit azóta a BKK 'kirúgott') az enyhe fékezést követően miért vette le a lábát a fékpedálról mintegy 30 méteren keresztül....?

• szándékosság,

•ilyesztegetés, (Megjegyzés: Berki írta így eredetileg)

•gondatlanság

•emberek veszélyeztetése.....

A Bentley vezetője nem büntetőfékezhetett, hiszen a fékezésének a sebessége nem érte el az 5m/s fékezés mértékét, tehát a Bentley vezetője, azaz ebben az esetben Berki Krisztián nem vészfékezett és nem is büntetőfékezett!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by a berki  (@berkikrisztian)

A videó ezen a linken megtekinthető, ám egyértelmű, hogy a Bentley bevágott a busz elé, agresszívan fékezett, ezzel nemcsak a sofőrt, hanem utasait is veszélyeztetve.

Berki felesége tovább ment: szerinte azért került nyilvánosságra a felvétel, hogy Krisztiánt nyilvánosan meghurcolják, és eltiltsák a közügyektől pont a választások előtt (megjegyzés: Berki politikai álmokat dédelget). 

Puzsér Róbert kritikusnál itt telhetett be a pohár. Egy hat perces YouTube-videóban tényekre hívta fel a figyelmet, és erősen kritizálta a családot. Szerinte azért is abszurd összeesküvés-elméleteket gyártani a feleségnek, hiszen Berki politikai álma senkit nem rémiszt meg az államban: korábban sem tudott elég szavazatot összegyűjteni Budapesten.

Csekkold a videót alább:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek