Starity

Egyedi képeslapokkal jótékonykodnak a sztárok

2010. november 17. 21:09   |   Szerző: IWantToBeBarbie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A magyar sztárpalánták saját kezűleg festett képeslapokkal járultak hozzá ahhoz, hogy a koraszülötteket mentő Peter Cerny Alapítvány új rohamkocsival gazdagodjon.

hirdetés
Egyedi képeslapokkal jótékonykodnak a sztárok

Többek között Tóth Gabi, Domokos Fanni, a Summer Sisters, Lola, AFC Tomi, Barbee, Varga Viktor, Mujahid Zoli, a BNF, a Superhero, Adri, valamint a VIVA Televízió műsorvezetői is hozzájárultak az új rohamkocsi létrejöttéhez. A celebek saját készítésű, egyedi kivitelezésű képeslapokat készítettek, melyeket eladásra kínáltak, s a befolyt összeg pedig a Teleton-alapba került.

A képeslapok jó hangulatban készültek, s persze a rendhagyó karácsonyi díszelemek is fellelhetőek az üdvözlőkártyákon, mint például táncoló hópihék s hóemberek, vagy akár bárányok.

„Szinte minden évben részt veszünk a Teleton akcióban, nagyon fontosnak érezzük az adományozást, s azt, hogy minél többen adományozzanak a jó cél érdekében. A mi családunkban szerencsére nem volt példa koraszülésre, de egyre több  az ilyen eset, s valjuk be, nem mehetünk el mellettük szótlanul” – nyilatkozta  az Anti Fitness Club frontembere, aki a további számtalan híresség mellett buzgón színezte a képeslapokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek