Starity

Nagyon jóban vannak: Miranda Kerr gyakran küld ajándékot Katy Perrynek

2021. április 14. 10:10   |   Szerző: Four

A két híresség között nyoma sincs a feszültségnek, nagyon éretten állnak családjukhoz.

hirdetés

Katy Perry és Miranda Kerr eddig is azt mutatta, nyoma sincs a feszültségnek kettejük között, ezt bizonyítandó legutóbb közös Instagram élőzés során beszélgettek a szépségápolásról illetve az anyaságról. Katy azt is elárulta, Miranda gyakran meglepi őt sajátmárkás termékeivel:

A mi modern családunkban valószínűleg ő [Miranda] a legegészségtudatosabb. Az egyik nagyszerű dolog abban, hogy közel állok Mirandához az, hogy kipróbálhatom a termékeit - főleg, ha a fia hazahozza őket a hátizsákjában. 

- utalt Perry a modell KORA Organincs nevű, kozmetikai termékeket gyártó cégére. Majd az anyaságról is szó esett a beszélgetés során:

A gyerekek az elsőszámú szerelmeim. A világ legjobb dolga édesanyának lenni.

- jelentette ki Kerr.

A legszebb munka, a legbeteljesítőbb. Sosem éreztem olyat, mint amikor megszületett a lányom. Mintha mindaz a szeretet, amelyet azelőtt kerestem, megérkezett volna.

- értett egyet Perry.

Miranda 2010-től 2013-ig volt Orlando Bloom felesége, született egy kisfiuk, a most 10 éves Flynn. A válás után mindketten továbbléptek, a viszonyuk baráti maradt: Bloom Katy Perry mellett találta meg a boldogságot, tavaly született meg első közös gyermekük, Daisy Dove. Kerr pedig Evan Spiegel felesége lett, akitől két gyermeke született, a 3 éves Hart és az 1,5 éves Myles.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek