Starity

Felelőtlen autóvezetés miatt akadtak ki Ellen DeGeneresre rajongói

2021. április 22. 20:08   |   Szerző: Four

A műsorvezető elmesélte, hogyan ült autóba, a rajongók pedig rögtön felháborodtak.

hirdetés

Ellen DeGeneres Jimmy Kimmel műsorában mesélte el, hogy érdekes állapotban ült autóba márciusban, amikor feleségét, Portia de Rossit vitte kórházba. 

DeGeneres állítása szerint már megivott több marihuana-tartalmú italt és bevett több elalvást könnyítő melatonin tablettát, amikor meghallotta, hogy Portia nagyon rosszul van:

Chelsea Handler mondta nekem, hogy vannak ezek a füves italok. Megittam egyet, nem éreztem semmit, szóval megittam hármat, és bevettem két melatonin tablettát. Feküdtem az ágyban, és rájöttem, hogy Portia nincs velem, hallom, hogy nyöszörög. Kikeltem az ágyból, és a paldón, négykézláb támaszkodott. Mondtam neki, hogy nincs jól, de ő tagadta. Azt mondtam, nem vagy rendben, hacsak nem önmagaddal Twisterezel. Szóval bevittem a sürgősségire. 

- mondta DeGeneres, mire Kimmel rákérdezett, hogy ő maga vitte-e be de Rossit. 

Igen. Beütött az adrenalin, mert nagyon sietni kellett. Valószínűleg nem volt biztonságos.

- vallotta be Ellen.

Portián egyébként végül vakbélműtétet hajtottak végre, és bár a műsorvezető szerint nagyon szenvedett a műtét után, ma már szerencsére jól van. 

Ellen története kapcsán hamarosan felháborodott kommentek érkeztek: sokan felelőtlen, öntelt lépésnek tartották, hogy így ült autóba, mert "akár meg is ölhetett volna valakit".

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek