Starity

Michelle Rodriguez már a kezdeteknél majdnem otthagyta a Halálos iramban csapatát

2021. május 04. 16:04   |   Szerző: Four

A színésznő elárulta, milyen problémái voltak már a filmsorozat kezdetén a produkcióval.

hirdetés

A Halálos iramban franchise 20 éves évfordulójának kapcsán ült le egy beszélgetésre a stábtagok egy része az Entertainment Weeklyvel.

A színészek több emléket is visszaidéztek a filmek kapcsán: Michelle Rodriguez például arról mesélt, hogy már a kezdet kezdetén problémái voltak a karakterével, nagyon egysíkúnak és valószerűtlennek találta Letty Ortizt.

Amikor Michelle elolvasta a szerepét, kijelentette, hogy nem játssza el. Aztán teljesen megváltoztatta. Egy kirakat-barátnőből igazi sokrétű karakter lett.

- mondta Jordana Brewster.

Rá kellett jönniük az íróknak arra, hogy az utcán nem így működnek a dolgok. Nem jössz össze egy sráccal csak azért, mert jól néz ki. Hierarchia van. Le tudja győzni a szexi srácot az, akivel épp randizol? Ha igen, akkor nem jössz össze vele, mert miért akarnád elveszíteni a hierarchiát? Ahhoz, hogy valósághű legyen, el kellett magyaráznom [az íróknak]: "tudom, hogy ti imádjátok Hollywoodot, de igazából nem így működnek a dolgok. Nem leszek ri**nc emberek milliói előtt, el fogtok veszíteni, he nem változtattok rajta." És megtették. 

- mesélte Michelle.

Az új Halálos iramban-film előzetesét ide kattintva láthatod. 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek