Starity

Dominic West felesége a házasságukról áradozott

2021. május 18. 13:01   |   Szerző: Four

West hűtlenségi botránya ellenére felesége még mindig kitart mellette, sőt, áradozik róla.

hirdetés

Dominic West felesége még mindig kitart a színész mellett: Catherine FitzGerald az Irish Independentnek adott interjúban áradozott arról, milyen jól elvoltak fiatalkorukban Westtel.

Catherine és Dominic egy dublini egyetemen találkozott, ahol az asszony elmondása szerint rögtön szerelembe estek:

Csodálatos szerelmi viszonyunk volt. Néztük a dublini kilátást, verseket olvastunk egymásnak a hegyekkel a távolban. A világ minden ideje a miénk volt, hogy felfedezzük a bárokat és kis utcákat. De a nyár végén elhagytam őt, és ezt nem hagyja elfelejteni! Akkor nem tudtam volna örökké megállapodni mellette. Egyikünknek sem lett volna jó ötlet.

- mondta. 

Westnek ezek után egy másik nőtől született egy lánya, Martha, illetve elment forgatni az Egyesült Államokba, és csak később, újból szingliként találkozott össze volt szerelmével.

Egy év szünetet tartott, visszajött Londonba a lányához, és egy közös barátunk elhozta magával, hogy találkozzunk. Akkor mindkettőnknek megfelelő volt az idő, és nagyszerű érzés, hogy volt közös történetünk korábbról. 

Catherine azt is kijelentette, hogy "voltak buktatók az utóbbi időben " (West tavaly októberben Lily Jamest ölelgette és csókolgatta, amelyről fotók is készültek):

Vannak magasságok és mélységek persze, mint mindenkinél. De teljesen elköteleztük magunkat egymás mellett és a csodálatos családi életünk mellett.

- mondta FitzGerald, akinek négy gyermeke született Dominictől.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek