Starity

Kislányai inspirálták Ryan Reynoldsot, hogy többet beszéljen érzéseiről

2021. június 07. 15:03   |   Szerző: Four

A színész bevallotta, nem volt mindig olyan környezetben, ahol ez fontos volt.

hirdetés

Ryan Reynolds ritkán beszél olyan komoly témákról, mint a mentális egészség, nemrég mégis kivételt tett, és Instasztoriban megosztotta, bizony ő is hajlamos a szorongásra:

Egyike az okoknak, amiért túlvállalom magam, az a jó öreg barátom, a szorongás. Tudom, hogy nem vagyok egyedül, és ami még fontosabb, azoknak akik szintén túlvállalnak, túlgondolnak, túlaggódnak és agyondolgoznak - kérlek higgyétek el, nem vagytok egyedül. Nem beszélünk eleget a mentális egészségről és nem teszünk eleget azért, hogy ne legyen rajta bélyeg. De ezzel a poszttal együtt jobb később, mint soha... legalábbis remélem.

- írta a sztár, majd az Entertainment Tonightnak hozzátette, családja inspirálta arra, hogy őszintén beszéljen:

Ez részben azért történt, mert van három lányom. És szülőként az is a feladatom része, hogy megmutassam, milyen szomorúnak, vagy idegesnek, vagy dühösnek lenni. Van hely ezeknek az érzéseknek. Az otthon, amelyben felnőttem, nem igazán mutatta ezt. És ezzel nem azt mondom, hogy a szüleim elhanyagoltak, egyszerűen csak más generációhoz tartoznak. Tudom, hogy amikor tényleg mélyen voltam, általában azért történt, mert úgy éreztem, egyedül vagyok az érzelmeimmel. Szóval szerintem ha az emberek beszélnek erről, akkor én sem tartózkodom az ilyesmitől vagy panaszkodok róla.

- mesélte a sztár, aki a 6 éves James, a 4 éves Inez és a 2 éves Betty édesapja.

Embed from Getty Images

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek