Starity

Így zajlott a Jonas Brothers szétválása Joe szerint

2021. június 10. 17:05   |   Szerző: Four

A Jonas Brothers 2013-ban úgy döntött, nem folytatják együtt tovább - erre emlékezett Joe.

hirdetés

Fájdalmas dologra emlékezett vissza Joe Jonas a Jonas Brothers hamarosan megjelenő életrajzi könyvében, amely a Blood címet viseli. Joe azt a napot írta le, amikor a csapat tagjai úgy döntöttek, külön folytatják karrierjüket.

Úgy sétáltam be arra a megbeszélésre, mint egy turista a strandra. Lezuttyantam a kanapéra, feltettem a lábam és megkérdeztem: "mi újság?". Nem láttam jönni a cunamit. Még mindig pontosan emlékszem azokra a szavakra, amelyeket [Nick] mondott: "A szívem már nincs benne". Olyan volt, mint amiket apukánk szokott mondani, nagyon szónoki. Mint amit egy régivágású úriember mondana a párjának a válás előtt. Nagyon hivatalosnak érződött, komolynak... és véglegesnek. A nyomás egyre nőtt bennem, aztán Kevin miatt törtem ki. Arról beszélt, hogy legyen egy "szétválós-turné": "Meg tudjuk oldani, azt mondjuk, ennyi volt. Szétválunk és megcsináljuk a búcsúturnét."

- írta Joe. A zenész elárulta, habár Kevin viszonylag könnyen elfogadta a tényt, ő nagyon neheztelt emiatt:

Hogy tudott ilyen nyugodt lenni ilyen hamar? Mindennek vége volt, ő pedig megpróbálta eladni. Ez nem volt okés.

- emlékezett vissza. 

Szerencsére a döntés mégsem volt végleges, ugyanis 2019-ben a Jonas Brothers bejelentette, újra összeállnak. A testvérek elrendezték egymás között a korábbi problémákat, és azóta számos új közös daluk született.

 

 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek