Starity

Magyarországon forgatják a Végtelen matrjoska folytatását

2021. június 18. 13:01   |   Szerző: Glamster

Újabb Netflix dráma helyszínét biztosítja Magyarország: a Midsommar és Árnyék és Csont után most a Végtelen matrjoskát forgatják Budapesten.

hirdetés
Magyarországon forgatják a Végtelen matrjoska folytatását
Fotó: Netflix

A Sorozatjunkie számolt be arról elsőként, hogy az Astoriát lezárták, hiszen a Végtelen matrjoska (Russian Doll) második évadjának forgatása zajlik Budapesten.

A Végtelen matrjoska egy amerikai internetes televíziós vígjáték-drámasorozat, amelyet Natasha Lyonne, Leslye Headland és Amy Poehler készítettek, és amelynek bemutatója 2019. február 1-jén volt a Netflix-en. Hamar nagy népszerűségnek örvendett a nem mindennapi történet.

Az első évadban egy New York City-ben élő Nadia nevű nő történetét követhettük, aki a 36. születésnapjának partiját ünnepli. A partija végén többször meghal, mindig ugyanabban a pillanatban indul újra a partin, miközben megpróbálja kitalálni, miért történik vele mindez.

A Netflix már több sorozatot és filmet forgatott Magyarországon (Midsommar és Árnyék és csont), illetve több drámájában dolgozik magyar készítő (ilyen a Lucifer is).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek