Starity

Szerencsejátékozó sztárok, akik imádják a kaszinójátékokat

2021. június 21. 21:09   |   

Az online szerencsejátékok igazán az elmúlt időszakban kezdtek el nagyon népszerűvé válni, a pandémiás helyzet csak egy újabb lökést adott az amúgy is töretlenül bővülő szektornak.

hirdetés
Szerencsejátékozó sztárok, akik imádják a kaszinójátékokat

Az online szerencsejátékok előretörése és a játékos sztárok

Rengeteg típusú játék tartozik ide, online kaszinók és pókertermek, de például az online sportfogadás is komoly bővülést könyvelhetett el. A fejlesztéseknek és a technológiai előrehaladásnak köszönhetően pedig olyan extrák léptek be az online szerencsejáték világába, mint például az élő osztós kaszinók vagy az élő sportfogadások. Ennek köszönhetően ma már egy jó blackjack-parti vagy egy nyerőgép anélkül is elérhető, hogy kimozdulnánk otthonunk kényelméből. És ezek a játékok ma már nem is olyan játékoknak számítanak, amelyeket egyedül űzünk, közben folyamatos az interakció más játékosokkal és akár az élő osztóval is. Nézzünk csak be egy olyan gyűjtőoldalra, ami listázza a legjobb online kaszinókat, látni fogjuk milyen sokan játszanak rajtuk és milyen sok promóció érhető el az új játékosok számára is.

És nehogy azt gondoljuk, hogy kizárólag csak kevesek játszanak vagy éppenséggel az átlagos állampolgárok tesznek fel ilyen-olyan összegeket. Nagyon sok olyan világsztár van, aki ismert a szerencsejátékok iránti vonzalmáról, nem csak külföldön, de Magyarországon is vannak ilyenek. Hiszen emlékezhetünk rá, hogy nem is olyan rég Berki Krisztián celeb bukott el több millió forintot sportfogadáson. De aztán ott van a legendás kosárlabdázó, Michael Jordan is, aki szinte mindenre fogadott, amire csak lehetett. Az egyik legismertebb ilyen fogadása az volt, amikor arra fogadott csapattársaival, hogy kinek a bőröndjét veszik le először egy repülőgépről. A következőkben megmutatunk néhányat napjaink sztárjai közül, akik közismerten szeretnek játszani és feltűntek már online szerencsejátékos oldalakon is.

Néhány igazán nagy játékos bemutatása

A két jóbaráttal, Ben Affleckkel és Matt Damonnal érdemes kezdeni a listát, akik mindketten igencsak szeretnek például pókerezni. Ben annyira, hogy nem csak amatőrként, de profiként is asztalhoz ült már és jól is ment neki a játék a versenyeken, olyannyira, hogy ha hinni lehet a pletykáknak, akkor csak pókerből több millió dollárt szedett össze az évek során. Ugyanez igaz Matt Damonra is, aki Johnny Chantől, a legendás pókerjátékostól tanulta meg a játék csínját-bínját. Ő egyébként nem csak pókert, de a legtöbb asztali kártyajátékot kedveli, különösen szereti a blackjack különféle változatait is. Maradjunk még egy kicsit a színészeknél, hiszen a mostanában kevesebbet látott Tobey Maguire is nagy szerencsejátékosnak számít. És az ő szerencsejátékos karrierje még össze is fonódik az előbb említett Ben Affleckével. Bár Maguire leginkább a Pókember szerepéről vált híressé, tinédzserként éveket töltött el pókerképességeinek fejlesztésével és később ő maga szervezett több, nagytétes hollywoodi partit. 2004 volt egy nagyon veszteséges éve, amikor jelentős összeget veszített el egy partin Ben Affleckkel szemben, bár ez azóta sem szegte kedvét és elég sokszor tért vissza a kártyaasztalhoz, időnként pedig blackjackre is adta a fejét.

Velük alapvetően nem lenne túl egyszerű találkozni egy pókeroldalon, hiszen többnyire privát eseményeken, fizikailag is asztalhoz ülve játszanak, de vannak olyan világsztárok, akikkel bármikor összefuthatunk egy online kaszinóban, csak éppen nem fogjuk tudni, hogy ki van a másik oldalon. Tipikusan ilyen Paris Hilton, aki komoly családi öröksége birtokában nagyon gyorsan emelkedett a legnagyobb és legismertebb celebek közé. És hát még a pandémiás időszak előtt rengeteg időt töltött Las Vegasban, számtalan lesifotós készült róla pókerasztaloknál. Később aztán ő is online kaszinókra váltott és állítólag rengeteg különböző kaszinójátékot is kipróbált már, természetesen mindig álnév alatt. Szóval simán lehet, hogy egy nagyobb és ismertebb online kaszinóban már összefutottunk vele egy asztalnál.

Hasonló esélyek megvannak Brad Pitt kapcsán is, aki sokáig egyáltalán nem vett részt szerencsejátékokban, nem is játszott. Aztán bekerült az Ocean's Eleven nevű filmbe, ahol nagyon gyorsan megbarátkozott többféle kaszinójátékkal, főleg a blackjack, a póker és a különféle slotok nyerték el a tetszését. Aztán a forgatás után sem hagyta abba a játékot, a világ minden táján feltűnt már egy-egy kaszinóban, amikor éppen arrafelé forgatott. Sőt, egy nyilatkozata szerint online kaszinókban is szeret játszani, bár inkább csak rövid ideig, utazás vagy szünetek esetén.

A sztárvilágban is rengetegen játszanak

Azt hihetnénk, hogy egy ilyen listára úgy kell vadászni a hírességeket, pedig nem így van. Magyarországon is elég sok celebről hallani ilyen-olyan pletykákat szerencsejáték kapcsán, de külföldi sztárok esetén tényleg szinte végtelen a lista, úgy tűnhet, hogy minde

  • Színész

  • Zenész

  • vagy sportoló időről-időre játszik egyet.

Itt van mindjárt a legendás NBA-kosaras, Charles Barkley. Ő sportpályafutása után is elég komoly karriert tudott kiépíteni, mint filmes és befektető, de a szerencsejátékokban is elég komoly sikert tudott felmutatni. Pókerjátékosként is milliókat tudott keresni, bár hozzá kell tenni, hogy voltak egészen nagy veszteségei is. Saját bevallása szerint eddig úgy 10 millió dollár körül költött el kaszinójátékokra, de ez az összeg igazából meg sem kottyan neki. Gondoljunk bele, volt olyan sportfogadása is online, amikor 500 ezer dollárt tett fel egyetlen mérkőzésre, amit természetesen meg is nyert.

Különösen érdekes alakja a sztárvilágnak a Magyarországon talán kevésbé ismert angol illuzionista és bűvész, Derren Brown. Volt néhány igen komoly vesztesége a kaszinók világában, de ezeket bőven ellensúlyozták nyereményei. Ahogy szerzőnk, Kovács Bence is írt róla, volt olyan esete, ami után a nyereményei okán ki is tiltották egy kaszinóból. Nagy specialistája a blackjack játékának és ami különleges benne, hogy a többi sztárral ellentétben mindig nagyon alacsony tétekkel játszik, de nagyon sokat és nagyon sokáig. Saját bevallása szerint nyereményei egy részét annak köszönheti, hogy nagyszerű érzékkel tudta megjósolni ellenfelei döntéseit és a várható lapokat. A lista végén azért még említsük meg George Clooneyt is, aki Brad Pitt barátjaként elég sokszor tűnt fel komoly hollywoodi pókerpartikban. Alapvetően ő is főleg a pókerben utazik, de minden kaszinójátékot kedvel, olyannyira, hogy egyszer azt is kitalálta, hogy épít magának egy saját kaszinót. Végül ebből nem lett semmi, de a mai napig híresen jó blackjackesnek és pókeresnek számít.

További ismert emberek és kedvenc játékaik:

Sztár neve Kedvenc kaszinójáték
Tiger Woods Póker
Charlie Sheen Blackjack, póker, nyerőgépek
Floyd Mayweather Blackjack, póker, sportfogadás
50 Cent Kártyajátékok, sportfogadás
Pamela Anderson Póker

Konkluzió

Konkluzióként a cikk végén elmondható, hogy a sztárvilág jelentős része kipróbálta magát különféle szerencsejátékokban, online kaszinókban és sportfogadásban, voltak akik igazán nagyokat nyertek vagy veszítettek. De a lényeg, hogy a szerencsejátékok mindig is részei voltak a csillogásnak, a színészvilágnak, de szerencsére a sztárok többsége mindig képes volt tudatos és felelősségteljes játékot űzni. Ami egyébként mindenki számára nagyon fontos, aki egy online kaszinóba betér.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

online poker kaszinó
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek