Starity

Így reagáltak a kommentelők Hailey Bieber trampli megjelenésére

2021. június 23. 15:03   |   Szerző: Glamster

Justin Bieber felesége nincs tisztában az etikettel, így ízléstelenül jelent meg Európa egyik legbefolyásosabb elnöke, Emmanuel Macron előtt.

hirdetés

A Bieber páros egyik kedvenc városa Párizs, olyannyira, hogy még a karantén alatt sem tudtak ellenállni a látogatásának. Noha ez az embereknek nem tetszett akkor sem, most júniusban visszatért Justin és Hailey Bieber. Mi is megírtuk, hogy a francia elnökkel, Emmanuel és felesége, Brigitte Macronnal találkoztak.

Erről Justin Bieber is posztolt, ahol szó szerint megindult a kommentháború Hailey megjelenésével kapcsolatban. A feleség egy kivágott ruhát és tűsarkút viselt, ami az etikettben semiképpen nem megengedett a közszférában vagy elnöki találkozón.

Hailey ruhája túl sokat mutat, a válla szabadon hagyott, a melle körvonalazódik, míg a cipője túl magas és a szandál sem legtudatosabb választás: nem illik a lábakat hangsúlyozni.

A francia lapok és kommentelők így viccet csináltak Bieberné megjelenéséből.

Hailey koktélozni indult?

–  gaellegd.

A fürdőszobámba stílusosabban öltözöm fel

–  jeremstar.

Csinos a feleséged, de nem erre az alkalomra

– bernymendy28.

Hát, összeilletek....

– kikesaoff.

Azért azt érdemes megjegyezni, hogy férje, Justin sem volt túl elegáns: a hatalmas sportcipője elvonta az egyébként pofás öltönyéről a figyelmet. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek