Starity

Meghan Markle és Kate Middleton sem lesz jelen Lady Diana szoboravatóján

2021. június 28. 19:07   |   Szerző: Four

A Sussex és Cambridge hercegi párjai közül csak a két testvér, Vilmos és Harry lesznek jelen.

hirdetés

Katalin hercegné és Meghan Markle sem lesz jelen a néhai Diana hercegnő 60. születésnapja alkalmából készült szobor avatásán. Harry herceg már megérkezett Angliába, és azt eddig is tudni lehetett, hogy felesége, Meghan nélkül utazik, aki nemrég született gyermekükkel, Lilibet Dianával és a kis Archie-val tartózkodik Kaliforniában. 

Az azonban csak most derült ki, hogy a koronavírus okozta biztonsági előírások miatt az eseményre meghívottak listáját drasztikusan lecsökkentették, és a hivatalos információk szerint Katalin hercegné emiatt nem lesz jelen az avatón. 

A királyi család egyik forrása szerint viszont más áll a dolog hátterében: Vilmos herceg nem szeretné, hogy Katalin hercegné még jobban belevonódjon a közte és Harry herceg között zajló viszályba. 

Katalin hiánya nagyon sokat elmond. Szerintem a meghívottak számának csökkentése tökéletes kifogás volt Katalin számára. Vilmosnak elege van a drámából, és Katalinnak így nem kell belevonódnia. Egy privát családi látogatást terveznek a gyerekeikkel, és az a pillanat sokkal fontosabb számukra, mint a külvilágnak szánt.

- jelentette ki az illető, aki így folytatta:

Vilmos eltökélte, hogy a "Sussex-dráma" nem fogja beárnyékolni azt a fontos pillanatot, amelynek során szeretett édesanyjukra emlékeznek. 

- mondta.

Habár Kate Middletonról eddig többen is kijelentették, hogy békéltető szerepet játszott a két testvér között - most úgy tűnik, nem sok sikerrel járt. A Page Six informátora szerint ugyanis Harry és Vilmos a korábbi hírekkel ellentétben egyáltalán nem tudott dűlőre jutni nagyapjuk temetésén, sőt, jól össze is vesztek. 

Talán ez is eredményezte azt a döntést, hogy külön-külön fognak beszédet mondani az édesanyjuk emlékére tartott ünnepségen.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek