Starity

Scooter Braun elárulta, segítséget kellett kérnie mentális egészsége érdekében

2021. július 13. 13:01   |   Szerző: Four

A menedzser őszintén vallott arról, hogy bevonult egy terápiás intézménybe.

hirdetés

Nemrég írtunk róla, hogy Scooter Braun és felesége 7 év után szünetet tartanak. A Page Six információi szerint a döntést már egy komolyabb mélypont is megelőzte: Braun ugyanis korábban egy többnapos spirituális-terápiás kezelésre vonult vissza. 

Habár a férfi egy időben tagadta a dolgot, végül idén júniusban egy podcastben bevallotta, kemény időszakon van túl:

A feleségem és én olyan pletykákat kezdtünk hallani, hogy 'Scooter megbolondult'. De ez nem így volt: egyszerűen úgy éreztem, nem vagyok jelen az életemben, és éreztem, hogy a körülöttem lévő embereket megbántom.

- mondta. 

Braun hozzátette, eljött a pont, amikor nagyon sötét gondolatai támadtak:

Egy idő után elég sötét gondolataim lettek: hogy nem vagyok elég, hogy nem kellene itt lennem. Azt éreztem, "mit csinálok én itt?". Azelőtt sosem volt ilyen gondolatom. A következő napon bejelentkeztem a Hoffman Projectbe.

- mesélt a menedzser a módszerről, amelyet Katy Perry, Sienna Miller és Justin Bieber is igénybe vett már. A Hoffmann Project a Page Six információi szerint egy "hétnapos lélekgyógyító-elvonulás azoknak, akik úgy érzik, megakadtak életük valamely területén".

Braunnak úgy tűnik, a házasságán még dolgoznia kell: bár szünetet tartanak, feleségével nem tervezik, hogy a közeljövőben elválnak.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek