Starity

Szexi egyben szívszorító előzetes jelent meg a Miután elbuktunk filmhez

2021. július 17. 11:11   |   Szerző: Glamster

Hamarosan láthatjuk a Miután (After) folytatását a mozikban, addig is, itt az előzetes!

hirdetés

Előző cikkünkben arról írtunk, hogy az After filmek mégsem érnek véget, ugyanis a YA franchise bővíti a történetet. A riport szerint egy előzményszál és egy következő generációs film követi Tessa és Hardin epikus szerelmi szálát.

A szexi poszter és előzetes után az is kiderült, hogy mikor láthatjuk végre a magyar mozikban a filmsorozat harmadik részét, a Miután elbuktunk felvonást. A hivatalos oldal Instagram-posztja szerint 2021. szeptember 9-én jelenik meg Magyarországon Tessa és Hardin szerelmi történetének folytatása, amelyet minden rajongó izgatottan fogadott.

Tessa ​és Hardin élete eddig is bonyolult volt. 
Most még bonyolultabb lett. 

Miután elbuktunk, 
az élet már soha többé nem lesz olyan, mint volt.

Tessa pont az élete legnagyobb döntését hozza meg, amikor minden megváltozik körülötte. Először az ő családjáról tudnak meg addig rejtegetett titkokat, aztán Hardin családja okoz nekik váratlan meglepetéseket. Ezek a felfedezések mindent más megvilágításba helyeznek, és még jobban megkérdőjelezik a közös jövőjüket, amelyért már annyit küzdöttek. Tessa élete kezd szétesni. Semmi sem az, aminek hitte. Sem a barátai, sem a családja. Hardin, az egyetlen személy, akire támaszkodhat, nagyon dühös lesz, amikor tudomást szerez Tessa döntéséről. Ahelyett, hogy mellé állna, mindent elkövet, hogy megtorpedózza a terveit. 
Tessa tudja, hogy Hardin szereti, és bármi áron meg akarja védeni. De más szeretni valakit, és megint más beengedni az életünkbe. Tessát kezdi kimeríteni a féltékenységi jelenetek, a féktelen dühkitörések, és a bűnbánó bocsánatkérések ördögi köre. Senki iránt sem táplált még ilyen heves érzelmeket, senki sem gyújtotta így lángra a testét… De meddig képes a tűz és a szenvedély ellensúlyozni ezt a sok drámát és szenvedést? Azelőtt elég volt a szerelem, hogy összetartsa őket. De ha Tessa most a szívét követi… akkor vége lesz a kapcsolatuknak?  (Moly.hu)

Csekkold az előzetest alább, egyelőre magyar felirattal:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek