Starity

Demi Lovato megosztotta a véleményét JLo és Ben Affleck kapcsolatáról

2021. július 29. 13:01   |   Szerző: Glamster

Demi Lovato megosztotta a véleményét Ben Affleck és JLo párosáról, miután sokak szerint Jennifer Garnert próbálja helyettesíteni.

hirdetés

Ben Affleck és Jennifer Lopez 1999-ben jöttek össze. Kapcsolatuk má akkor világszerte vonzotta a médiafigyelmet, el is lettek nevezve "Bennifernek". A pár végül 2004-ben szakított, amit Jlo elmondása szerint számtalanszor megbánt.

Affleck ezután Jennifer Garner színésznővel házasodott össze. 2005-ben jöttek össze, és született három gyermekük, két kislány és egy kisfiú. Ők 2015-ben váltak el, bár a kapcsolatuk kiegyensúlyozott maradt.

Az interneten sokan hasonlítják Jlo-t Garnerhez, páran állítják, hogy megpróbálja helyettesíteni Affleck egykori feleségét. Nos, Demi Lovato ezzel nem ért egyet.

A nembináris énekes megosztotta Jameela Jamil posztját ezekről a hírekről:

EGYÁLTALÁN NEM támogatom Jennifer Garner összehasonlítását JLóval, miután egymás mellé vágták az edzés közbeni képét JLo fantasztikus szociális médián megosztott fotójával. Már nem a 90-es évek van. Már nem uszítjuk egymás ellen a nőket... FŐLEG, mivel csak az egyikük akarja Bent.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek