Starity

60 szobás skót kastélyt vett Lady Gaga

2010. november 20. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 200 hektáros területen fekvő 60 szobás kastély 8 millió fontba került az énekesnőnek. Állítólag ez Skócia legdrágább ingatlanja.

hirdetés
60 szobás skót kastélyt vett Lady Gaga

A hírek szerint a 24 éves Lady Gaga egy Edinburgh-höz közeli hatalmas kastélyt vett meg. Ez a lélegzetelállító ingatlan 60 szobával rendelkezik, és a 17. században épült. Úgy látszik, az újdonsült tulajdonos nem sajnálta erre a pénzt, hiszen  8 millió fontot, vagyis 6,4 millió eurót fizetett a 200 hektáros, különleges birtokért. Bár lehetséges, hogy az énekesnő egy évben nem túl gyakran fogja látogatni a kastélyt. 

Eredetileg 15 millió fontért kiáltották ki a kastélyt még két éve, de lejjebb vitték az árakat, mert nem volt elég érdeklődő. Lady Gaga állítólag már hónapok óta meg szerette volna vásárolni, de még csak most kötötték meg az üzletet. A szomszédok is már nagyon izgatottak, hogy láthassák a környéken a sztárt. 

Mint már tudjuk, Gaga nagyon fél az ártó szellemektől, ezért mindenesetre átvizsgáltatta a helyet különféle szakértőkkel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek