Starity

Imelda Staunton megdöbbentően hasonlít Erzsébet királynőre – fotó!

2021. augusztus 19. 09:09   |   Szerző: Glamster

A Netflix bemutatta az új, idősebb Diana hercegnét és Károly herceget, majd a korosodó Erzsébet királynőt is, akiket A koronában láthatunk viszont hamarosan.

hirdetés

A korona az egyik legnépszerűbb történelmi dráma a Netflix műsorán. A sorozat a brit monarchiát, legfőképpen Erzsébet királynő életét mutatja be és valós eseményeket dolgoz fel. Minden évben egy korszakot láthatunk: míg az első felvonásban a fiatal, 20-as évei elején járó naív Erzsébet trónra kerülését követhettük figyelemmel, később olyan személyek is megjelentek, természetesen, mint Károly herceg és Diana hercegné.

Mint megírtuk, Emma Corrin pedig hamarosan túl fiatal lesz a szerepre, így szokás szerint érkezik egy új, idősebb színésznő, hogy bemutassa Diana történetét.

Az új Diana hercegné (Elizabeth Debicki) és Károly herceg (Dominic West). A korona - a következő évad hamarosan elérhető

– írta a Netflix.

A korosodó Erzsébet királynőt pedig Imelda Staunton fogja hozni, aki szinte megdöbbentően hasonlít rá. A média és a rajongók is izgatottan fogadták a fotókat a színésznőről. Arról egyelőre nincs információ, mikor láthatjuk pontosan az új évadot.

Netflix
A sorozat érái sorban: Claire Foy (1-2. évad), Olivia Colman (3-4. évad), és Imelda Staunton (5. évadtól)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek