Starity

Kibékültek a Winchester fivérek: Jared Padalecki szerint Jensen Ackles tisztázta a helyzetet

2021. augusztus 19. 09:09   |   Szerző: Four

A két színész között továbbra is megmarad a jó viszony, habár korábban Jared megsértődött egy hír miatt.

hirdetés

Nemrég írtunk róla, hogy Jared Padalecki Twitterről tudta meg a hírt, mely szerint az Odaátban a testvérét alakító Jensen Ackles már készíti a sorozat spinoffját.

Padaleckit letaglózta a hír, hogy Ackles nélküle kezdett el a Winchester fiúk előzménytörténetén dolgozni - csakúgy a rajongókat, akik szintén ugyanúgy felháborodtak.

Jared azonban most kijelentette, elsimultak a közte és Jensen közötti ellentétek, mert átbeszélték az egész helyzetet és kiderült, félreértés történt.

Nem hallottam erről az egészről, aztán Jensen és én beszélgettünk a következő reggelen. Elmagyarázta, hogy még nincs is megírva a történet. Tudja, hogy mennyire sokat jelent az Odaát nekünk: [a spinoffot] nem akarta titokban tartani, egyszerűen csak úgy érezte, még nem is igazán létezik. De megmondta, hogy tudatni fogja velem, hogy állnak a dolgok. Szívből szeretem Jensent, ő a testvérem - hosszú éveken keresztül az volt és mindig is az lesz, bármi történjék. Több időt töltött velem a kamera előtt, mint valószínűleg bárki is fog - jobban ismeri az erősségeimet és gyengeségeimet mint én és fordítva ugyanez igaz. Tisztelem a véleményét.

- nyilatkozta Padalecki a The New York Timesnak.

Jared Padalecki és Jensen Ackles 15 éven keresztül alakítottak testvéreket az Odaát című sorozatban.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek