Starity

Kanye West azt terjeszti, hogy újra együtt van Kim Kardashiannal

2021. augusztus 30. 15:03   |   Szerző: Four

Habár Kardashian még nem szólalt meg az ügyben, exe szerint megint együtt vannak.

hirdetés

A Page Six informátorai szerint Kanye West azt terjeszti zenei körökben, hogy ismét együtt van gyermekei anyjával, Kim Kardashiannal. 

Habár a két híresség legutóbb kézenfogva mutatkozott a rapper "Donda" című albumának bemutatóján - Kim emellett esküvői ruhában jelent meg -, nagy valószínűséggel inkább csak sokkolni akarták a közönségüket, és minden marad köztük úgy, ahogy eddig.

Egy másik vélemény szerint Kanye merész húzásának egy oka van: túl akarja szárnyalni Drake sikereit, akivel nem igazán ápol jó kapcsolatot. 

Kanye azt mondogatja a többi rappernek, hogy ő és Kim újra összejöttek, de mindenki tudja, hogy ez nem igaz. Valójában Kanye meg akarja dönteni Drake eladási adatait: azért rakta össze ezt a show-t, hogy minél nagyobb médiafigyelmet kapjon.

- nyilatkozta az illető.

A forrás szerint Kimnek ugyan nem áll szándékában újra összejönni Westtel, de támogatja a karrierjében a férfit:

Hónapokig nem beszéltek, miután Kim beadta a válókeresetet, de idén nyáron újra elkezdtek kommunikálni a gyerekeik érdekében. Kim kedves ember - és bár ő és Kanye nincsenek együtt, boldogan támogatja Kanye művészetét, és jó kapcsolatot akar ápolni vele.

Egy követlező bennfentes szerint Kim tudatosan, az anyagi javak reményében folyt bele West bemutatójába:

Nem jöttek össze újra. Az egyetlen dolog, ami még mindig közös bennük, az a sajtófigyelem imádata. És persze, hogy Kim segíteni fog neki még több pénzt keresni, mert a pénzből a gyerekeik is részesülnek. Mindkettejük számára előnyös az egész.

- mondta a forrás.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek