Starity

A latin pop királya, Enrique Iglesias megjelentette a rejtélyes című lemezét

2021. szeptember 22. 09:09   |   Szerző: Glamster

A latin pop királya, Enrique Iglesias megjelentette a rejtélyes, ”Final Vol. 1” címet viselő albumát.

hirdetés

Megérkezett Enrique Iglesias tizenegyedik és egyben utolsó albumának első része, amely a ”Final Vol. 1” címet kapta. A spanyol énekes már eddig is páratlan hatással volt a latin zenére elképesztő karrierje során, így nem csoda, hogy hamar nemzetközi hírességgé vált. Hét évvel legutóbbi, „Sex and Love” című albumának megjelenése után Enrique számos világsztárral működött együtt különböző dalokon, legutóbbi a Farruko-val közös ”Me Pasé” című sláger volt, amely a régóta várt új album beharangozója is egyben.

Az új kiadvány friss dalai mellett a korábbi slágerek közül is hallhatunk néhányat, olyan világsztárok közreműködésével, mint Pitbull (”Move to Miami”), vagy Bad Bunny (”El Bano”). Enrique tizenegyedik albumának első része 11 dalt tartalmaz. A második részéről még nem sokat árult el, de annyi bizonyos, hogy a latin pop királyához méltó befejezést várhatunk.

Az albummal együtt megjelent az ezen szereplő, ”Pendejo” című vadonatúj dal videóklipje is, melyre már burkolt utalások jelentek meg a világ nagyvárosainak hirdetőtábláin. A videóklipet a legendás Jessy Terrero rendezte, és olyan ikonikus helyszíneken mutatja a latin pop csillagot, mint a Brooklyn híd a felkelő nap fényében.

Final Vol.1 dallista:

  1. CHASING THE SUN
  2. TE FUISTE feat. Myke Towers
  3. PENDEJO
  4. UNWELL
  5. ALL ABOUT YOU
  6. ME PASE feat. Farruko
  7. SUBEME LA RADIO (feat. Descemer Bueno, Zion & Lennox)
  8. DUELE EL CORAZON feat. Wisin
  9. EL BAÑO feat. Bad Bunny
  10. MOVE TO MIAMI feat. Pitbull
  11. EL PERDON with Nicky Jam

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek